Nokia 808 PureView, Η πρώτη επαφή με το απόλυτο camera phone!

20:15 6/4/2012 - Πηγή: GoodByte

Εχθές, είχαμε την ευκαιρία να δούμε το Nokia 808 PureView από κοντά και μπορούμε να πούμε πως μας άφησε θετικότατες εντυπώσεις. Η κάμερα του κινητού είναι φανταστική, κάθε φωτογραφία είχε τρελή ευκρίνεια και δεν πτοήθηκε ούτε με χαμηλό φωτισμό. Εξίσου εντυπωσιακή, είναι και η ποιότητα κατασκευής του κινητού, καθώς το ματ πλαστικό στο πίσω μέρος είναι φανταστικό.

Το Nokia 808 PureView τρέχει την καινούργια έκδοση του Symbian,

Belle. Το χρονικό διάστημα που βρέθηκε στα χέρια μας το κινητό δεν εντοπίσαμε κανένα πρόβλημα, βέβαια δεν το επεξεργαστήκαμε όσο θα θέλαμε .

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nokia 808 PureView είναι: επεξεργαστής 1.3GHz, μνήμη RAM 512MB, οθόνη AMOLED 4 ιντσών ανάλυσης 340×640 pixel και εσωτερική του μνήμη είναι 16Gb. Η μέρα είναι ένα τέρας των 41 Megapixel, που θα εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο καχύποπτους.

Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να πάρουμε μερικές από τις φωτογραφίες που βγάλαμε, αλλά θα δείτε την κάμερα του Nokia 808 PureView να ζορίζεται στο πραγματικό Hands-on που θα γίνει.

Εν ολίγοις, το κινητό είναι εντυπωσιακό με την κάμερα να κλέβει την παράσταση. Δυστυχώς είχαμε το Nokia 808 για μικρό χρονικό διάστημα και δεν μπορέσαμε να επεξεργαστούμε όσο θα θέλαμε. Περισσότερα θα δείτε στην αναλυτική παρουσίαση του κινητού, όταν το πάρουμε στην κατοχή μας. Stay tuned!:)

Keywords
Τυχαία Θέματα