Ξέρουμε ποιο είναι το πιο συχνό σου ψέμα!

16:57 18/4/2020 - Πηγή: iPop

Εσύ λες ψέματα συχνά; Κι αν ναι, πότε και γιατί; Μήπως λες ένα συγκεκριμένο ψέμα κάθε φορά που θες να αποφύγεις κάποιον ή μια υποχρέωση; 

Όλοι οι άνθρωποι λένε λίγο ή πολύ ψέματα. Για την ακρίβεια, μερικά ψέματα έχουν γίνει μέχρι και… κοινωνικά αποδεκτά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει να αποδεχόμαστε αυτά που δεν είναι αλήθεια και να αρχίσουμε να λέμε ψέματα

με το παραμικρό και χωρίς λόγο.

Εσύ πόσο συχνά λες ψέματα και σε ποιον; Κι αν το κάνεις συχνά ο λόγος είναι τόσο σημαντικός για σένα ώστε να μην πεις την αλήθεια σε κάποιον; Εντάξει, αν πρόκειται για κάποιο μικρό ψεματάκι ίσως να μην επηρεάζει και κανέναν. Αν για παράδειγμα λες πού και πού πως έχεις διάβασμα ή να καθαρίσεις το σπίτι για να μην βγεις με μια παρέα που δεν συμπαθείς και τόσο τότε εντάξει ίσως να μην είναι και τόσο κακό. Γιατί και να έβγαινες έξω μαζί τους δε θα πέρναγες και τόσο καλά, οπότε ίσως να είναι καλύτερα έτσι.

via GIPHY

Όμως, δεν είναι όλα τα ψέματα τόσο αθώα και μικρά. Μερικά ψέματα μπορούν να πληγώσουν τους γύρω σου, αλλά ακόμα και εσένα μερικές φορές. Αν για σένα το ψέμα είναι τρόπος ζωής κι η δεύτερή σου φύση ίσως να πρέπει να σταματήσει να είναι, γιατί μόνο καλό δεν κάνεις στη ζωή σου, την καθημερινότητά σου και τους γύρω σου.

Βέβαια, όπως σου είπαμε ξέρουμε ποιο είναι το πιο συχνό σου ψέμα. Για ποιο πράγμα ψεύδεσαι περισσότερο στους άλλους, φίλους, συγγενείς ή και απλά γνωστούς. Για την ακρίβεια δεν το ξέρουμε εμείς, αλλά ένα πολύ εύκολο και γρήγορο τεστ που θα αποδείξει για ποιο πράγμα λες πιο συχνά ψέματα. Το μόνο που εσύ έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις σε οχτώ απλές ερωτήσεις σχετικά με τα γούστα, τις προτιμήσεις και την καθημερινότητά σου. Τόσο απλό!

Είσαι έτοιμος για το τεστ;

Δες ακόμα:

Μπορείς να καταλάβεις πότε σου λένε ψέματα;

Το άρθρο Ξέρουμε ποιο είναι το πιο συχνό σου ψέμα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα