Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/4/2020)

09:01 18/4/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/4/2020):Κριός

Το Μ. Σάββατο η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με ιδιαίτερη ευκολία τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

Ταύρος

Αν

εξακολουθούν οι άλλοι γύρω σας να βιώνουν την κατάσταση αυτή με κατήφεια, βγάλτε τους από αυτή τη διάθεση και βάλτε τους να σηκώσουν τα μανίκια, έτσι ώστε η μέρα αυτή, να ξανά γίνει όπως κανονικά θα έπρεπε να εξελίσσεται. Ηγετικές φυσιογνωμίες άλλωστε, δείξτε τα ταλέντα σας.Μία ιδιαίτερη είδηση που αφορά την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη θα σας χαροποιεί.

Δίδυμοι

Σήμερα θα είστε ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο περιβάλλον, αφού το χιούμορ και το χαμόγελό σας, θα κάνει την ατμόσφαιρα πιο όμορφη, πιο ζωηρή, ακόμα και αν επικοινωνήσετε με κάποιους από μακριά. Άλλωστε εσείς το διαδίκτυο και τις επαφές που κάνετε μέσα από κει, δίνουν την αίσθηση στους άλλους, ότι μπορεί μια συντροφιά να δέσει ακόμα και από απόσταση. Παίξτε  το ρόλο σας.

Καρκίνος

Με νοσταλγία θα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα. Θα έρθουν στο μυαλό σας μνήμες από άλλες εποχές όπου τα πράγματα τέτοια εποχή ήταν διαφορετικά και ίσως να νιώσετε μια απογοήτευση όπως εξελίσσονται σήμερα. Ευτυχώς που το συναίσθημα αυτό δε θα έχει μεγάλη διάρκεια, αφού μηνύματα πως κάτι αλλάζει και μάλιστα προς το καλύτερο στη ζωή σας, θα σας πουν χαμογελάστε.

Λέων

Ένα από τα πιο συναρπαστικά ταλέντα σας, είναι να κάνετε να αισθάνονται καλά, όλοι όσοι είναι τυχεροί και ζουν μαζί σας αλλά και όσοι έχουν την τύχη να σας συναναστραφούν. Έτσι λοιπόν, μην επιτρέψετε στην κατήφεια και την ανασφάλεια να σας κυριεύει και αντιδράστε με εκείνο το διασκεδαστικά μοναδικό τρόπο να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον με αρκετές δόσεις ευτυχίας !!!

Παρθένος

Λίγο παραπάνω ζωηροί από όσο το συνηθίζετε και με αισιόδοξη διάθεση, θα καταφέρετε να μετατρέψετε το περιβάλλον και την ατμόσφαιρα γύρο σας σε χαρά και δημιουργική κατεύθυνση. Αφήστε για λίγο πίσω όσα πράγματα σκέφτεστε και σας προκαλούν άγχη και αβεβαιότητα κι ασχοληθείτε μονάχα με ότι σας ευχαριστεί. Τώρα θα καταλάβετε πόση αξία βρίσκεται στα μικρά.

Ζυγός

Μερικά πράγματα μπορούν μερικές φορές να συμβαίνουν ως δια μαγείας κι επειδή η μαγεία υπάρχει μονάχα στα παραμύθια, φαίνεται ότι κάτι αλλάζει στην πραγματικότητά σας και μάλιστα θετικά. Μία είδηση, μία πρόταση ή μία προτροπή που θα πάρετε σήμερα μέσα από ένα “χρόνια πολλά” που θα πείτε με κάποιο άτομο μάλλον από τον επαγγελματικό σας χώρο, σας φτιάχνει πολύ.

Σκορπιός

Ακόμα και εσείς που δε χαρακτηρίζεστε από εξωστρέφεια, από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα πάρετε τη σημαντική απόφαση, να αντισταθείτε σε κάθε αρνητική είδηση ή μήνυμα. Θα αγνοήσετε προς το παρόν, ότι μέχρι σήμερα σας χαλούσε τη διάθεση και σας προκαλούσε εκνευρισμό. Έτσι το υπέροχα μαγνητικό σας χαμόγελο, θα το προσέξουν και οι άλλοι γύρο σας.

Τοξότης

Μερικές φορές, φέρεστε στους άλλους και κυρίως σε εκείνους που είναι περισσότερο κοντά σας, με το πείσμα που έχει ένα μικρό παιδί, όταν δεν του γίνεται το χατίρι. Εντάξει είναι χαριτωμένο το ελάττωμά σας αυτό αλλά μην το παρατραβάτε, γιατί κουράζετε εκείνους που σας αγαπούν και σας νοιάζονται. Σήμερα λοιπόν αλλάξτε τον τρόπο που φέρεστε και φορέστε το καλύτερο χαμόγελο σας.

Αιγόκερως

Σε μια πιο ανθρωπιστική ημέρα, επικοινωνήστε με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά σας και δε μαθαίνετε εύκολα νέα τους. Ίσως μάλιστα κάποιοι μεγαλύτεροι σε ηλικία, ή πιο μοναχικοί άνθρωποι, να έχουν ανάγκη τον καλό σας λόγο και τη συναισθηματική συμπαράσταση, που αν την προσφέρετε θα καταφέρετε να κερδίσετε μια μεγάλη θέση στην καρδιά τους. Κάντε το με αγάπη.

Υδροχόος

Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάντα έκαναν το πνεύμα σας να εξιτάρεται, όταν θα βάζατε συγγενείς ή φίλους, να τσακωθούν μεταξύ τους, μόνο για να γίνει φασαρία και να γελάσετε. Αυτή όμως τη “ζαβολιά” αφήστε τη κατά μέρους σήμερα, γιατί είναι μεγάλη η ανάγκη της ανθρώπινης επαφής μεταξύ ανθρώπων που μοιράζονται τη σημερινή επικρατούσα κατάσταση πολύ δραματικά.

Ιχθείς

Ποιο είναι το μεγαλύτερο ταλέντο σας; Να δίνετε από ανιδιοτέλεια, αγάπη ανθρωπιά και συμπαράσταση. Στους καιρούς που ζούμε, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό, από το να μας ισορροπεί, μία αγκαλιά, ένας ζεστός λόγος, που θα μας εμψυχώνει και θα μας κάνει να αισθανόμαστε τόσο δυνατοί, όσο και αισιόδοξοι, ότι στο τέλος όλα θα πάνε κατ ευχήν. Κάντε το.

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv 

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/4/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
1842020,