Βάλε σόδα στο στρώμα σου και δες τι θα γίνει!

19:18 1/6/2017 - Πηγή: iPop

Βάλε σόδα στο στρώμα σου και δες τι θα γίνει! Η σύγχρονη αγορά είναι γεμάτη από διάφορα προϊόντα καθαρισμού που μπορούν να βλάψουν την υγεία μας. Ωστόσο, μπορείς εύκολα να βρεις στην κουζίνα σου ένα απολύτως ασφαλές καθαριστικό το οποίο, επιπλέον, είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα πραγματικό θαύμα στο σπίτι σου.

Βάζοντας μαγειρική σόδα στο στρώμα σου αυτό που θα γίνει είναι ότι θα καθαρίσει με τον καλύτερο τρόπο!

Αυτός ο τρόπος καθαρισμού ενός στρώματος θα αφαιρέσει τη βρωμιά, τον ιδρώτα, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, τη σκόνη και τις δυσάρεστες οσμές.

Τι πρέπει να κάνεις;Πρώτον,
βγάλε όλα τα σκεπάσματα απ’ το στρώμα.Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα κόσκινο, άπλωσε ομοιόμορφα 1 πακέτο μαγειρικής σόδας (αν θέλεις, μπορείς να προσθέσεις 10-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο) σ’ ολόκληρη την επιφάνεια του.Άφησε το στρώμα έτσι για αρκετές ώρες και ιδανικά για ολόκληρη μέρα.Στη συνέχεια, σκούπισε προσεκτικά για να μαζέψεις όλη τη σόδα απ’ το στρώμα σου.Γιατί να προτιμήσεις τη σόδα ως προϊόν καθαρισμού;Χαμηλή τιμήΑπολύτως μη τοξικήΑπορροφά βρωμιά και υγρασίαΑντικαθιστά πολλά προϊόντα καθαρισμούΑφαιρεί δυσάρεστες οσμέςΜπορεί να σκοτώσει πολλούς μικροοργανισμούςPhoto: Bright Side

The post Βάλε σόδα στο στρώμα σου και δες τι θα γίνει! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα