Τι αποκαλύπτει για την σχέση σας ο τρόπος που κρατιέσαι με τον σύντροφο σου

15:56 1/6/2017 - Πηγή: iPop

Αν έχεις ερωτευτεί ποτέ, ξέρεις πόσο υπέροχο είναι να περπατάς με το αγαπημένο σου πρόσωπο κρατώντας το χέρι του. Μπορεί να μην το παρατηρήσεις, αλλά αυτή η μικρή χειρονομία λέει πολλά για τη σχέση σας και την φάση που περνάτε ως ζευγάρι. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τι αποκαλύπτει για την σχέση σας ο τρόπος που κρατιέσαι με τον σύντροφο σου.

Με ποιον τρόπο κρατάς τον σύντροφό σου;Προς τα κάτω αντικρίζοντας την παλάμη του συντρόφου σου

Αν κρατάτε τα χέρια με αυτόν τον τρόπο, σημαίνει ότι η σχέση σας βασίζεται

στην αγάπη, αλλά όχι στο πάθος. Επίσης αποκαλύπτει ότι όποιος τοποθετεί την παλάμη στραμμένη προς τα κάτω έχει μια ισχυρότερη προσωπικότητα, παίρνει συχνά πρωτοβουλίες και είναι πιο αποφασιστικός.

Μπλεγμένα δάχτυλα

Τα μπλεγμένα δάχτυλα συμβολίζουν το πάθος και την ισχυρή σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων. Όταν κρατάτε τα χέρια σας έτσι, είναι σημαντικό να κρατάς το χέρι του άλλου ατόμου σταθερά. Δεν είναι καλό σημάδι αν ένα από τα χέρια είναι πολύ χαλαρό.

Κράτημα με το ένα δάχτυλο

Αυτός ο τρόπος σημαίνει ότι και οι δυο σας δίνετε προτεραιότητα στην ανεξαρτησία σας. Τέτοια ζευγάρια γνωρίζουν πώς να σέβονται το χώρο και την ιδιωτικότητα του άλλου.

Eνίσχυση από το άλλο χέρι

Αν χρησιμοποιείς «ενίσχυση» από την άλλη πλευρά, σημαίνει συνήθως ότι τα πράγματα μεταξύ σας γίνονται σοβαρά. Δυστυχώς, δεν είναι πάντα ένα θετικό σημάδι: μπορεί επίσης να σημαίνει ότι μεταμορφώνεσαι σε παράφορος σύντροφος.

Συνδεδεμένοι ώμοι

Αυτός ο τρόπος, το γνωστό «αγκαζέ» χρησιμοποιείται συχνά όταν ένα ζευγάρι βρίσκεται σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. Ωστόσο, αν κρατούν τα χέρια έτσι κάθε μέρα σημαίνει ότι εκείνοι που παίρνουν το χέρι του συντρόφου τους αναζητούν προστασία ή αισθάνονται λίγο ανασφαλείς στη σχέση τους.

Κρατώντας τα δάχτυλα και τραβώντας ελαφρά το χέρι

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το ζευγάρι δεν βρίσκεται στην ίδια φάση. Όποιος τραβά το χέρι προσπαθεί να κάνει τον σύντροφο του να πάρει αποφάσεις πιο γρήγορα από ό,τι είναι συνηθισμένος. Μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι ότι ένας από τους δύο έχει βαρεθεί τη ρουτίνα στη σχέση.

Δεν κρατάτε τα χέρια

Εάν ο σύντροφός σου αποφεύγει να σου κρατάει το χέρι μπορεί να είναι σημάδι ότι δεν σε θέλει. Εντούτοις, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι ντρέπεται ή επιθυμία για ιδιωτικότητα.

The post Τι αποκαλύπτει για την σχέση σας ο τρόπος που κρατιέσαι με τον σύντροφο σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα