Ευχάριστα νέα! Μέσα στην κρίση οι Έλληνες απέκτησαν περισσότερα κατοικίδια

16:33 1/6/2017 - Πηγή: iPop

Νέα έρευνα δείχνει ότι κατά την διάρκεια της κρίσης οι Έλληνες απέκτησαν περισσότερα κατοικίδια! Το 68% των ιδιοκτητών κατοικίδιων ξοδεύει έως 50 ευρώ τον μήνα για τη φροντίδα του.

Σύμφωνα με έρευνα η οποία έγινε από το Keeppet, τον Απρίλιο, φαίνεται ότι οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων είναι από 26 ως 55 ετών κυρίως (75%) και έχουν αποκτήσει το κατοικίδιό τους στην διάρκεια της οικονομικής κρίσης καθώς οι περισσότεροι (63%) αναφέρουν πως το έχουν έως και 7 χρόνια.

Ένα ποσοστό 62% θέλει να πάρει και δεύτερο κατοικίδιο στο μέλλον. Αυτό δείχνει την δυνατή σχέση που

έχουν αναπτύξει με τα κατοικίδια τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πιο φιλόζωοι είναι οι Αθηναίοι διότι το 66% των ερωτωμένων απάντησε πως μένει στην Αθήνα, το 17% στη Θεσσαλονίκη και το 17% στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Σύμφωνα με την έρευνα το 64% των ιδιοκτητών κατοικίδιων ξοδεύουν μέχρι 50 ευρώ το μήνα για τα κατοικίδια τους, ενώ από την άλλη το 20% ξοδεύει μέχρι 80 ευρώ τον μήνα.

Στην έρευνα σημειώνεται ότι δημοφιλέστερο κατοικίδιο είναι ο σκύλος καθώς σε ποσοστό 85% οι ιδιοκτήτες αναφέρουν ότι έχουν σκύλο, ενώ οι γάτες είναι οι επόμενες με 38%. Επίσης πολλοί ιδιοκτήτες έχουν και τα δύο.

Παράλληλα το 11% έχει πουλιά ενώ το 15% έχει κουνέλι, ερπετό ή ψάρι.

The post Ευχάριστα νέα! Μέσα στην κρίση οι Έλληνες απέκτησαν περισσότερα κατοικίδια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα