Manchester: Σε 6 λεπτά εξαντλήθηκαν 30.000 εισιτήρια για τη φιλανθρωπική συναυλία της Ariana Grande

17:38 1/6/2017 - Πηγή: iPop

Σε 6 λεπτά εξαντλήθηκαν 30.000 εισιτήρια για τη φιλανθρωπική συναυλία της Ariana Grande στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης στο Manchester.

Τουλάχιστον 30.000 εισιτήρια για τη συναυλία που θα δώσει η Ariana Grande στο Manchester, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης, εξαντλήθηκαν σήμερα Πέμπτη

σε 6 λεπτά, αφότου βγήκαν προς πώληση.

Η εταιρεία Ticketmaster δήλωσε ότι 140.000 άνθρωποι συνδέθηκαν στον ιστότοπο της ψάχνοντας τα εισιτήρια για τη συναυλία One Love Manchester.

Η Ariana Grande μόλις τελείωσε τη συναυλία της στο Manchester Arena , όταν ο βομβιστής καμικάζι πυροδότησε τα εκρηκτικά του και σκότωσε 22 ανθρώπους, μεταξύ αυτών 7 παιδιά. Παράλληλα 116 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην επίθεση.

Ο Justin Bieber, οι Coldplay, η Katy Pery, οι Take That, οι Black Eyed Peas, ο User θα συμμετάσχουν και αυτοί στην συναυλία με την παρουσία 50.000 θεατών στο στάδιο του Manchester.

Παράλληλα δόθηκαν 20.000 δωρεάν εισιτήρια για τους ανθρώπους που βρίσκονταν στις κερκίδες του Manchester τη νύχτα της επίθεσης.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ticketmaster τόνισε:

Με έκπληξη η Ticketmaster είδε να καταγράφεται μια αξιοσημείωτη ζήτηση των εισιτηρίων του One Love Manchester που βγήκαν προς πώληση σήμερα το πρωί, στον ιστότοπό της, ενώ και το τηλεφωνικό μας κέντρο βούιζε από τα πολλά τηλεφωνήματα

Τα έσοδα από τη συναυλία της Ariana Grande στο Manchester θα δοθούν στο Έκτακτο Ταμείο του Ερυθρού Σταυρού στο Manchester.

The post Manchester: Σε 6 λεπτά εξαντλήθηκαν 30.000 εισιτήρια για τη φιλανθρωπική συναυλία της Ariana Grande appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα