Τρία πράγματα που ξενερώνουν τους άνδρες- Κράτα σημειώσεις

12:10 6/12/2016 - Πηγή: iPop

Μην νομίζεις πως οι άνδρες είναι τόσο περίπλοκοι όσο οι γυναίκες. Είναι πιο απλοί στον χαρακτήρα αλλά σαφώς ξενερώνουν όταν κάτι είναι υπερβολικό και φυσικά τους δημιουργεί πρόβλημα.

Για να σε βοηθήσουμε και να σε κάνουμε να τον κρατήσεις κοντά σου βρήκαμε όχι όλα όσα πρέπει να κάνεις, αλλά εκείνα που πρέπει απλά να μην σκεφτείς καν.

Τι μπορεί σίγουρα να ξενερώσει έναν άνδρα;Το να το παίζεις έξυπνη: Οι άντρες δεν θέλουν μια γυναίκα που θα το παίζει έξυπνη αλλά μια γυναίκα που είναι έξυπνη και πολλές φορές κάνει την χαζή. Μην προσπαθείς, λοιπόν, με κάθε τρόπο να του δείξεις πως έχεις
δίκιο. Άστον… και κάποια στιγμή θα το καταλάβει από μόνο τους.Το να κολλάς πάνω του σαν βδέλλα: Η σχέση σας βρίσκεται ακόμα στην αρχή κι εσύ δεν τον αφήνεις να ανασάνει. Σίγουρα από αυτή τη συμπεριφορά έχεις μόνο να χάσεις και όχι να κερδίσεις γι΄αυτό απλά άλλαξε την. Αν τον θες καλό θα ήταν να τον αφήσεις να σε κυνηγήσει και όχι να σε έχει συνεχώς δεδομένη.Οι συνεχόμενες αναφορές στους πρώην σου: Είναι λογικό πριν να είσαι μαζί του να είχες σχέσεις αλλά δεν χρειάζεται συνεχώς να χτυπάς όλα όσα έκανες και έζησες με τους πρώην συντρόφους σου. Αυτό πίστεψε μας θα τον κάνει απλά να γίνει κι αυτός ένα από αυτούς.

The post Τρία πράγματα που ξενερώνουν τους άνδρες- Κράτα σημειώσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα