Τουρκία: Τέσσερα ακόμα άτομα συνελήφθησαν που σχετίζονται με την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

19:16 13/1/2016 - Πηγή: iPop

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός ανακοίνωσε πριν από λίγο πως τέσσερα ακόμα συνελήφθησαν, τα οποία φέρεται να σχετίζονται με την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, που κόστισε τη ζωή σε 10 άτομα.

Παράλληλα, ο Τούρκος Πρωθυπουργός, κ. Νταβούτογλου επιβεβαίωσε πως ο καμικάζι της επίθεσης είχε εισέλθει στην Τουρκία ως μετανάστης.

BREAKING: Istanbul suicide bomber entered Turkey as a migrant: Turkish

PM

Reuters Top News (@Reuters) January 13, 2016

Νωρίτερα, το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας, ανακοίνωσε πως ο αριθμός των νεκρών Γερμανών τουριστών, έπειτα από την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε σε κεντρική πλατεία στην Κωνσταντινούπολη, φτάνει τους δέκα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση εκπροσώπου του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, οι Γερμανοί υπήκοοι που έπεσαν θύματα της αιματηρής τρομοκρατικής επίθεσης, που σημειώθηκε στην πλατεία Σουλτάν Αχμέτ στο ιστορικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, φτάνουν τους δέκα.

Υπενθυμίζουμε επίσης πως στα χέρια των τουρκικών αρχών βρίσκονται τρεις Ρώσοι, οι οποίοι εκτιμάται ότι σχετίζονται με την αιματηρή επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, ενώ οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες υπογραμμίζουν πως είχαν προειδοποιήσει για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα.

BREAKING: Four people detained in connection with Istanbul bombing: Turkish PM

Reuters Top News (@Reuters) January 13, 2016

The post Τουρκία: Τέσσερα ακόμα άτομα συνελήφθησαν που σχετίζονται με την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα