Μίνι οδηγός για να αγοράσεις τα σωστά παπούτσια- Διάβασε τον

17:49 13/1/2016 - Πηγή: iPop

Αν ανοίξουμε την ντουλάπα σου θα παρατηρήσουμε πως έχεις αμέτρητα παπούτσια. Και τι σημαίνει αυτό; Πως απλά σου πιάνουν χώρο και δεν τα φοράς σχεδόν ποτέ. Πρέπει να βάλεις μυαλό και την επόμενη φορά που θα βγεις για ψώνια να αγοράσεις σωστά παπούτσια που θα σε βολέψουν και δε θα θες να τα βγάλεις από τα πόδια σου.

Τι θα πρέπει να προσέξεις αν θες να αγοράσεις σωστά παπούτσια;Μην σε νοιάζει μόνο
το αν είναι στενά: Θα πρέπει να μην επιλέξεις και όσα είναι έστω και λίγο φαρδιά. Τα σωστά παπούτσια πρέπει να αγκαλιάζουν το πόδι για να κάνουν το περπάτημα πιο ξεκούραστο και εύκολο.

Πόσο μαλακά είναι; Για να νιώθεις άνετα είναι βασικό εκτός από το μέγεθος να εξετάσεις και την ποιότητα. Πιο άνετα είναι τα δερμάτινα- μαλακά υποδήματα.Βασικό η σταθερότητα: Ακόμα και αν διάλεξες να πάρεις τακούνια πρέπει να είναι σταθερά. Πώς θα το εξετάσεις; Παρατηρώντας αν στο βάδισμα φεύγουν είτε δεξιά είτε αριστερά.
Γιατί ασχολία τα θες; Πριν βγεις στα μαγαζιά πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει για ποιο λόγο τα θες. Διαφορετικά παπούτσια θα βάλεις αν θες να πας βόλτα και διαφορετικά αν θες να πας για τρέξιμο.

The post Μίνι οδηγός για να αγοράσεις τα σωστά παπούτσια- Διάβασε τον appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα