Τουρκία: Οι αρραβωνιασμένοι μπορούν να μιλάνε για να γνωριστούν αλλά τίποτα παραπάνω!

18:11 4/1/2016 - Πηγή: iPop

Νέες παράδοξες αντιλήψεις έρχονται από την Τουρκία σχετικά με το τί μπορούν να κάνουν οι αρραβωνιασμένοι. Οι αρραβωνιασμένοι μπορούν να μιλάνε για να γνωριστούν-πάλι καλά να λέμε δηλαδή!- αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα παραπάνω!

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ανώτατη ισλαμική αρχή, Ντιγιανέτ: «Δεν είναι κακό να συναντιούνται οι αρραβωνιασμένοι για να γνωριστούν, στο βαθμό που δεν θα εκτίθενται δημοσίως. Όμως οι αρραβωνιασμένοι πρέπει να αποφεύγουν το φλερτ, να μην συζούν, να μην απομονώνονται σε κατ” ιδίαν συναντήσεις

που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κουτσομπολιά, να μην κρατιούνται από το χέρι και να αποφεύγουν κάθε άλλη συμπεριφορά που δεν εγκρίνεται από το Ισλάμ».

Να σημειωθεί πως η ανώτατη ισλαμική αρχή της Τουρκίας ιδρύθηκε το 1924, μόλις ένα χρόνο μετά τη συγκρότηση του νέο Κράτους της Τουρκίας.

Παρόλο που στην Κωνσταντινούπολη οι πολίτες ακολουθούν αρκετά τον δυτικό τρόπο ζωής, αρκετοί άλλοι ακολουθούν ιδιαίτερα συντηρητικό τρόπο ζωής. Μάλιστα σε αρκετές περιοχές το σεξ πριν το γάμο αποτελεί ταμπού!

The post Τουρκία: Οι αρραβωνιασμένοι μπορούν να μιλάνε για να γνωριστούν αλλά τίποτα παραπάνω! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα