Η Celine Dion ερμηνεύει το Hello της Adele και διχάζει το διαδίκτυο (video)

16:10 4/1/2016 - Πηγή: iPop

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες, η ερμηνεία της διάσημης Καναδής τραγουδίστριας Celine Dion που τραγούδησε ζωντανά το Hello της Adele, στο Λας Βέγκας.

Η 47χρονη τραγουδίστρια, από τη σκηνή θεάτρου στο Λας Βέγκας, ερμήνευσε με το δικό της μοναδικό τρόπο, ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια για το 2015, το

Hello της Adele, διχάζοντας ωστόσο το διαδίκτυο με την ερμηνεία της, καθώς πολλοί είναι αυτοί που υποστήριξαν πως προτιμούν την original version του τραγουδιού, με τη φωνή της Adele.

ICYMI: Celine Dion perfectly covered Adele’s «Hello» https://t.co/tmHhC2tQqN pic.twitter.com/leZfnNat5A

billboard (@billboard) January 3, 2016

VIDEO: Celine Dion performs Adele’s “Hello” https://t.co/nfZsIbzyeR pic.twitter.com/uWQry2pssY

Yahoo Philippines (@YahooPH) January 4, 2016

H Celine Dion, αστειευόμενη δήλωσε λίγο πριν την ερμηνεία της:

Είναι η Adele στην αίθουσα; Hello, hello? Adele είσαι εδώ;

Παρακολουθήστε την ερμηνεία της Celine Dion κι αποφασίστε κι εσείς ποια από τις δύο ερμηνείες προτιμάτε, αφήνοντας παρακάτω το δικό σας σχόλιο:

Υπενθυμίζουμε πως και ο Jimmy Fallon, παρέα με την Αdele, έδωσαν το δικό τους χρώμα στο επιτυχημένο single Hello, υπό τη συνοδεία παιδικών μουσικών οργάνων, κάνοντας το διαδίκτυο να παραμιλά!

Αξίζει να σημειωθεί πως ενδεικτικό της μεγάλης επιτυχίας του νέου τραγουδιού της Adele, είναι πως το 64% των γυναικών επιχειρούν να επικοινωνήσουν με τον πρώην τους, στο άκουσμα της μελωδίας και των στίχων του τραγουδιού…

The post Η Celine Dion ερμηνεύει το Hello της Adele και διχάζει το διαδίκτυο (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα