Ασφαλιστικό, μονογονεϊκές οικογένειες και Μέση Ανατολή τα κύρια θέματα που απασχόλησαν Κουτσούμπα- Παυλόπουλο

17:14 4/1/2016 - Πηγή: iPop

Στα μεγάλα προβλήματα που θα φέρει το νέο ασφαλιστικό στις ζωές των πολιτών αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο την Δευτέρα.

Ο κ. Κουτσούμπας ο οποίος επισκέφτηκε τον κ. Παύλοπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο, αναφέρθηκε και στις μονογονεϊκές οικογένειες με αφορμή και την επίσκεψη που πραγματοποίησε χτες, Κυριακή ο κ. Παύλοπουλος σε μια μονογονεϊκή οικογένεια στο Περιστέρι.

Βέβαια,

εστίασε και στην κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή και φυσικά μίλησε και για το προσφυγικό.

Ο Γενικός Γραμματέας σημείωσε:

Τα προβλήματα δεν λύνονται ούτε με συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις. Τα προβλήματα λύνονται με τη λαϊκή συμμετοχή και φυσικά, να ακουστεί αυτή η φωνή του λαού.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον κ. Κουτσούμπα για την επίσκεψη του και τόνισε:

Μπορεί οι θέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος να απέχουν πολύ από την τρέχουσα και κρατούσα πολιτική επιλογή, η οποία είναι και επιλογή του Ελληνικού Λαού μετά τις εκλογές, όπως τόνισα. Ένα όμως οφείλει να ομολογήσει καθένας και πρώτος εγώ: Την συνέπεια και την ειλικρίνεια, με την οποία το Κομμουνιστικό Κόμμα εκφράζει και στηρίζει τις θέσεις του.

photos:Nick Paleologos / SOOC

The post Ασφαλιστικό, μονογονεϊκές οικογένειες και Μέση Ανατολή τα κύρια θέματα που απασχόλησαν Κουτσούμπα- Παυλόπουλο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα