Το τριήμερο θα είναι… Νοέμβριος!

14:36 25/5/2017 - Πηγή: iPop

Μπορεί το ημερολόγιο να γράφει 25 Μαΐου αλλά το τριήμερο θα είναι… Νοέμβριος! Εξοπλίσου με την ομπρέλα σου, ζακετούλα και …γιατί όχι και ένα ελαφρύ κουβερτάκι και άσε το μαγιώ στη ντουλάπα για κάποια άλλη στιγμή!

Νεφώσεις, τοπικές βροχές και καταιγίδες είναι το σκηνικό που θα πλαισιώσει την Παρασκευή αλλά και το Σαββατοκύριακο σε ολόκληρη τη χώρα.

Σάββατο

Καιρός: Στα δυτικά λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές

και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά με βαθμιαία βελτίωση. στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Πιθανώς τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά ισχυρές στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Πρόσκαιρη εξασθένηση τις βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στο Αιγαίο μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε πτώση.

Κυριακή

Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τα δυτικά.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα

Καιρός: Στα κεντρικά και νοτιά νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη και τη δυτική Πελοπόννησο με σταδιακή βελτίωση. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

The post Το τριήμερο θα είναι… Νοέμβριος! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα