Μεγάλος ο Mourinho! «Θα αντάλλαζα το τρόπαιο με τις ζωές που χάθηκαν…» | Το υπέροχο tweet της Manchester City

10:37 25/5/2017 - Πηγή: iPop

Τον σεβασμό όλων μας αξίζει ο προπονητής της Manchester United, José Mourinho, καθώς στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Europa League είπε πως αν μπορούσε θα αντάλλαζε το τρόπαιο με τις ζωές που χάθηκαν στο Manchester Arena.

«Αν θα μπορούσα να ανταλλάξω τη ζωή των θυμάτων με αυτό

το κύπελλο, τότε θα το έκανα αμέσως. Θα ήταν περιττό και να το σκεφτώ δύο φορές. Αν αυτό το Κύπελλο κάνει την πόλη του Manchester να είναι λίγο πιο ευτυχισμένη; Ίσως, όμως εμείς κάναμε απλά τη δουλειά μας», σημείωσε συγκεκριμένα ο José Mourinho μετά την κατάκτηση του Europa League στην Στοκχόλμη.

Ο ίδιος συνέχισε τονίζοντας πως είναι ένα τρόπαιο που σημαίνει πολλά για εκείνον, για τον σύλλογο, για τους παίκτες και τους φιλάθλους. «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Για αυτό δεν θέλαμε να δώσουμε συνέντευξη Τύπου, πριν τον αγώνα. Έπρεπε να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας για να κάνουμε τη δουλειά μας και να προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε τα γεγονότα που, προφανώς, είναι πολύ πιο σημαντικά από τη δουλειά μας. Ο κόσμος προχωράει, δεν σταματάει και εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Το καλύτερο tweet ήταν απ’ την Manchester City

Την ίδια στιγμή, το καλύτερο tweet ήρθε απ’ την Manchester City, η οποία απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι βάζει στην άκρη τους διαχωρισμούς των ομάδων και χαίρεται με την κατάκτηση του τροπαίου απ’ τη United.

Οι δύο ομάδες είναι απ’ την ίδια πόλη, η οποία τις τελευταίες ημέρες πενθεί τα 22 θύματα του Manchester Arena, έτσι το μήνυμα της City έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία τη συγκεκριμένη στιγμή.

pic.twitter.com/Kz89wXt8It

Manchester City (@ManCity) May 24, 2017

Photos: EPA/PETER POWELL

The post Μεγάλος ο Mourinho! «Θα αντάλλαζα το τρόπαιο με τις ζωές που χάθηκαν…» | Το υπέροχο tweet της Manchester City appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα