Λάθος ήταν ο συναγερμός στο κολέγιο Trafford όπου κινητοποιήθηκαν ειδικές δυνάμεις

13:25 25/5/2017 - Πηγή: iPop

Λάθος ήταν τελικά ο συναγερμός στο κολέγιο Trafford όπου κινητοποιήθηκαν ειδικές δυνάμεις. Νωρίτερα, η αστυνομία του Manchester είχε ανακοινώσει ότι ο στρατός βρισκόταν καθ΄οδόν προς το κολέγιο, έπειτα από κλήση.

Η αστυνομία, η οποία αρχικά είχε επισημάνει ότι το περιστατικό σημειώθηκε στο κολέγιο Trafford, διευκρίνισε σε νέα της ανακοίνωση ότι «το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Λίνμπι, στη

συνοικία Χουλμ του νότιου Manchester, και όχι στο Trafford όπως είχαμε ανακοινώσει νωρίτερα».

Η αστυνομία της Manchester δήλωσε ότι ο στρατός ήταν στο δρόμο του σε ένα κολέγιο στο Trafford μετά από αναφορές για ένα περιστατικό.

Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί, διότι είχε εντοπιστεί ύποπτο αντικείμενο το οποίο τελικά ήταν ασφαλές.

A friend has sent me these pics of Linby St from earlier. He saw a dog van and bomb disposal. #Manchester pic.twitter.com/cWunc6LcWX

— Frances Perraudin (@fperraudin) May 25, 2017

Η ένοπλη αστυνομία είχε αποκλείσει την πρόσβαση στην οδό Κόρλτον στο νοτιοδυτικό Μάντσεστερ μετά από κλήση στο κολέγιο του Trafford.

Όπως είπε ο Guardian, δεν γνώριζαν αν αυτό συνδέεται με την έρευνα για την βομβιστική επίθεση αλλά «υπάρχει ένα περιστατικό στην οδό Linby».

Το επίπεδο συναγερμού βρίσκεται στο πιο υψηλό επίπεδο και οι πολίτες θα πρέπει να βρίσκονται σε επιφυλακή, όπως είπε και η βρετανίδα πρωθυπουργός Τ. May.

Κινητοποιήθηκαν επίσης στρατιώτες και άντρες των ειδικών δυνάμεων και ένα ελικόπτερο. Το κολέγιο είχε επίσης εκκενωθεί.

«Οι αξιωματικοί είναι παρόντες και σήμερα αξιολογούμε την κατάσταση», σχολίασε η αστυνομία του Μάντσεστερ.

Police, special units and bomb squad responding to call in Trafford area, per @chefreporterNRW pic.twitter.com/J31Jpn1MGe

— ᴊᴀᴄᴋ ᴍᴏᴏʀᴇ (@JFXM) May 25, 2017

Όπως μετέδωσε δημοσιογράφος ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, η αστυνομία φώναζε σε όσους είναι στην περιοχή «καλυφθείτε, καλυφθείτε».

The post Λάθος ήταν ο συναγερμός στο κολέγιο Trafford όπου κινητοποιήθηκαν ειδικές δυνάμεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα