Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (6/6/2017)

07:37 6/6/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Οι πολλές δυσκολίες και εντάσεις δε θα σε αφήσουν ούτε να πραγματοποιήσεις επιδιώξεις σου, αλλά ούτε να χαλαρώσεις. Όλο αυτό θα προκαλέσει συγκρούσεις και τσακωμούς με τους γύρω σου, και θα πρέπει να προσέχεις πολύ, γιατί ίσως πεις βαριά λόγια που δεν εννοείς πραγματικά. Συγκράτησε λοιπόν τα νεύρα σου και κράτησε ουδέτερη στάση.

Ταύρος

Το τελευταίο διάστημα επικρατούσε γύρω σου και κατά συνέπεια στο μυαλό σου, μια άκρως ενοχλητική αναστάτωση. Έτσι, δεν ήσουν σε θέση να κρίνεις σωστά πρόσωπα και καταστάσεις, με αποτέλεσμα να έχεις πάρει λάθος αποφάσεις και να έχεις κάνει ακατάλληλες

κινήσεις. Βρες λίγο χρόνο να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να καθαρίσεις τη σκέψη σου, ώστε να επανέλθεις δριμύτερος και να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για έναν ειλικρινή και ώριμο εσωτερικό διάλογο. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις πολλά πράγματα, είτε συναισθηματικής είτε πρακτικής φύσεως. Η καθημερινότητά σου με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου θα βελτιωθεί κι εσύ θα είσαι πιο ήρεμος. Φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, μεριμνώντας για τις ανάγκες και τα θέλω σου. Εστιάσου στην υγεία αλλά και στην εμφάνισή σου, ώστε να ανανεωθείς και να νιώθεις καλύτερα.

Καρκίνος

Στη ζωή σου γενικότερα τα πράγματα κυλούν πολύ αρμονικά και ομαλά, αλλά αυτό φυσικά οφείλεται στις δικές σου ενέργειες. Μέσα σε όλο αυτό το θετικό και ήρεμο κλίμα μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε σύντομα να δεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου να γίνονται πραγματικότητα. Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει και να σε βγάλει από την ορθή σου πορεία. Να έχεις εμπιστοσύνη στην κρίση και το ένστικτό σου και όλα θα πάνε καλά.

Λέων

Επιτέλους οι πεσιμιστικές τάσεις σου ανήκουν στο παρελθόν και αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα από μια πιο θετική σκοπιά. Αυτό σε βοηθάει να ξεμπλοκάρεις δύσκολες καταστάσεις και να πραγματοποιήσεις όσα καιρό τώρα επιδιώκεις και αποτυγχάνεις.

Παρθένος

Η ψυχολογία σου σήμερα είναι πολύ ανεβασμένη, ενώ φροντίζεις να βρεις χρόνο ώστε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου κάποια πράγματα, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις και να συνεχίσεις να είσαι καλά για αρκετό καιρό. Πάντα να έχεις ως γνώμονα τη λογική και το ένστικτό σου, και δε θα βγεις χαμένος.

Ζυγός

Η πίεση που έχεις δεχτεί τελευταία, σε έχει φέρει στα όριά σου και δεν έχεις άλλες αντοχές για να λύσεις φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Κάνε επειγόντως ένα διάλειμμα, ώστε να αποφορτιστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το έχεις μεγάλη ανάγκη για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της ζωής σου.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα ίσως δεν είναι και από τις καλύτερες για σένα, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι πάρεις τις αποστάσεις σου από όσα διαδραματίζονται γύρω σου, για να κυλήσει όσο το δυνατόν πιο ήρεμα η μέρα. Δες το σαν μια ευκαιρία για ουσιαστική συζήτηση με τον εαυτό σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για πρόσωπα και καταστάσεις.

Τοξότης

Σήμερα οι ευαισθησίες αλλά και οι ανασφάλειές σου βγαίνουν στην επιφάνεια και γίνεσαι αρκετά εσωστρεφής. Αυτή σου η απομόνωση όμως δεν οδηγεί πουθενά και καλύτερο θα ήταν να προτιμήσεις να συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, για να δεις ότι πραγματικά σε νοιάζονται και να χαλαρώσεις.

Αιγόκερως

Σταματάς πλέον να έχεις παθητική στάση απέναντι σε σημαντικά ζητήματα και παίρνεις τη ζωή σου στα χέρια σου, φέρνοντας τη στα μέτρα σου. Σε κάθε περίπτωση να λειτουργείς με βάση τη λογική και να αποφεύγεις επιπολαιότητες, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Αν κάπου δυσκολευτείς πολύ μη διστάσεις να ζητήσεις τη γνώμη κοντινών σου ανθρώπων, αφού με πιο αντικειμενική κρίση θα σου δώσουν τις κατάλληλες λύσεις.

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με επαναστατική διάθεση, αφού παίρνεις τη ζωή σου στα χέρια σου και αλλάζεις ό, τι δε σε ικανοποιεί. Ωστόσο αν φερθείς επιπόλαια, λόγω του μεγάλου σου ενθουσιασμού, θα κάνεις ενέργειες που θα σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια. Κάνε αργά και σίγουρα βήματα, ώστε να πετύχεις όσα θες χωρίς να πέσεις σε παγίδες.

Ιχθείς

Οι διάφορες αποκαλύψεις και συγκρούσεις με κοντινά σου άτομα, θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό και θα σε απογοητεύσουν. Πρόσεχε πολύ τι λες και τι κάνεις, για να μην προκαλέσεις καταστάσεις που δεν επιθυμείς. Μείνε λοιπόν ψύχραιμος και κράτησε χαμηλούς τόνους, για να κυλήσει όσο πιο ήρεμα γίνεται η σημερινή ημέρα.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (6/6/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα