Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (29/4/2017)

07:10 29/4/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Μπορεί σήμερα να έρθουν στο προσκήνιο κάποια σημαντικά προβλήματα, ωστόσο οι πλανήτες στο σύνολό τους σε επηρεάζουν θετικά και σε βοηθούν να βρεις γρήγορες και οριστικές λύσεις, ώστε να απαλλαγείς από αυτά. Από εκεί και μετά μόνο ευχάριστα γεγονότα θα διαδραματίζονται στη ζωή σου και αυτό σε ανακουφίζει και σε χαροποιεί εξίσου πολύ.

Ταύρος

Η πίεση του τελευταίου διαστήματος σε έχει κουράσει πολύ και η σκληρή σου δουλειά σε έχει εξαντλήσει ψυχικά και σωματικά. Έχοντας έρθει λοιπόν στα όρια της αντοχής σου, δεν είσαι σε θέση να κάνεις τίποτα, ενώ παράλληλα είσαι πολύ οξύθυμος και νευρικός.

Πρέπει όμως να κάνεις κάτι άμεσα γι’ αυτό, φροντίζοντας να ξεκουραστείς και να καθαρίσεις το μυαλό σου, ώστε να επανέλθεις δυναμικά.

Δίδυμοι

Ψυχολογικά είσαι αρκετά πεσμένος, καθώς οι φόβοι σου και η αβεβαιότητα για το αύριο σε έχουν κυριεύσει. Με το να απογοητεύεσαι όμως και να παραιτείσαι, δεν καταφέρνεις παρά να μένεις στάσιμος και να χάνεις ευκαιρίες. Βρες λοιπόν τη δύναμη να πατήσεις γερά στα πόδια σου και αντί να φοβάσαι μένοντας άπραγος, προτίμησε να δραστηριοποιηθείς και να εξασφαλίσεις το μέλλον σου.

Καρκίνος

Έχεις πολύ μεγάλες φιλοδοξίες και όνειρα, αλλά εξίσου υψηλές είναι και οι δυνατότητές σου. Αν θες λοιπόν να πετύχεις κάποια πράγματα, θα πρέπει να δώσεις το εκατό τοις εκατό του εαυτού σου. Να θυμάσαι πάντα πως τίποτα δεν είναι εύκολο, ειδικά η επιτυχία, οπότε πάλεψε όσο μπορείς και μην πτοείσαι.

Λέων

Το εξαιρετικά φορτωμένο σου πρόγραμμα, έχει απορροφήσει όλη σου την ενέργεια και το χρόνο. Καλό θα ήταν σήμερα, που έχεις δρομολογήσει αρκετά ζητήματα, να κάνεις μια μικρή ανάπαυλα ώστε να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Φρόντισε να ξεκουραστείς και να περιποιηθείς την υγεία και την εμφάνισή σου, ώστε να νιώσεις μεγαλύτερη ευεξία και αισιοδοξία.

Παρθένος

Οι πολλές εξελίξεις και το γενικότερα αρνητικό κλίμα γύρω σου, θα κάνουν τη σημερινή ημέρα αρκετά δύσκολη και προβληματική. Αν θες να αποφύγεις τα χειρότερα και να μην επηρεαστείς από όλα αυτά, πάρε τις αποστάσεις σου από τα γεγονότα και προτίμησε να γίνεις πιο εσωστρεφής σήμερα. Μείνε μακριά είτε από συζητήσεις είτε από καταστάσεις, και θα βγεις αλώβητος από όλο αυτό.

Ζυγός

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα φέρουν νέα δεδομένα, τα οποία σε συμφέρουν και θα σου δώσουν τη δυνατότητα να προγραμματιστείς εκ νέου σε μια πιο επιθυμητή και ευχάριστη πραγματικότητα. Σε ό,τι κι αν κάνεις, έχεις δίπλα σου κοντινά και αγαπημένα σου πρόσωπα, να σε εμψυχώνουν και να σε βοηθούν.

Σκορπιός

Νιώθεις μεγάλη αισιοδοξία και σιγουριά για τον εαυτό σου και τις κινήσεις σου, γεγονός που σε βοηθάει να πετύχεις σε ό,τι κι αν κάνεις. Παράλληλα, έχεις και τη βοήθεια κοντινών σου ανθρώπων, οπότε μην αγχώνεσαι για τίποτα. Όλα θα γίνονται στο εξής όπως τα σχεδιάζεις και θα καταφέρεις σπουδαία πράγματα.

Τοξότης

Μπορεί να έρχεσαι αντιμέτωπος με την έντονη δυσπιστία όλων ως προς τις ιδέες και τις επιδιώξεις σου, αλλά εσύ είσαι τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου, που αντί να επηρεάζεσαι, πεισμώνεις και τελικά καταφέρνεις να αποδείξεις σε όλους πόσο λάθος έκαναν. Όλο αυτό σου δίνει απίστευτη χαρά και ικανοποίηση.

Αιγόκερως

Σήμερα μπαίνεις στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στο μυαλό σου και αναθεωρείς απόψεις και στρατηγικές. Πλέον είσαι πιο δυναμικός και σίγουρος, με αποτέλεσμα να βελτιώνεις σημαντικά τη ζωή σου και να κάνεις πράγματα, που θα σου εξασφαλίσουν ένα αισιόδοξο μέλλον.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να βάλεις μια τάξη σε θέματα που κωλυσιεργούσαν και σε εκνεύριζαν πολύ. Αυτό θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς απερίσπαστος με τον σχεδιασμό νέων πλάνων και την αναζήτηση των καταλληλότερων στρατηγικών, για να πετύχεις τις επιδιώξεις σου.

Ιχθείς

Η σημερινή σου αναστάτωση και ανυπομονησία να κάνεις κάποια πράγματα, σε κάνουν εξαιρετικά επιπόλαιο και κάνεις κινήσεις που είναι εντελώς λάθος. Όταν στην πορεία ηρεμήσεις και καταλάβεις τι έχεις κάνει, θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, προκειμένου να διορθώσεις τα πράγματα. Στο τέλος, θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, γλιτώνοντας τελευταία στιγμή την καταστροφή.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (29/4/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα