Καλοκαιρινά fashion hacks: Για κορίτσια με καμπύλες

20:58 28/4/2017 - Πηγή: iPop

Αν είσαι και εσύ κορίτσι με καμπύλες και θέλεις επειγόντως Καλοκαιρινά fashion hacks, διάβασε το άρθρο που ακολουθεί καθώς σου αποκαλύπτουμε τα καλύτερα hacks που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και θα σου κάνουν πιο εύκολη την ζωή.

Fashion hacksΦόρεσε βαμβάκι αντί για πολυεστέρα

Δεν είναι όλα τα καλοκαιρινά φορέματα ίδια. Επέλεξε τα αναπνεύσιμα υφάσματα όπως το βαμβάκι πάνω από συνθετικά όπως ο πολυεστέρας, και θα ιδρώσεις πολύ λιγότερο. Και όταν ιδρώσεις, τα ρούχα σου δεν θα κολλήσουν στις καμπύλες

σου!

Ροκ σορτς κάτω από τις φούστες

Ενώ βάζεις σκόνη μωρών στο εσωτερικό των μηρών σου μπορεί να σε βοηθήσει να σταματήσεις την τριβή, συχνά πρέπει να επαναλάβεις την επάλειψη καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αντ ‘αυτού, φόρεσε χαριτωμένα σορτς κάτω από τα φορέματα και τις φούστες τις ζεστές μέρες. Θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις ολόκληρη την περιοχή του καβάλου σου στεγνή και να μην δημιουργηθεί ερεθισμός από την τριβή.

Δοκίμασε τα σορτς του φίλου σου για να κρατήσεις το δέρμα σου καλυμμένο χωρίς να κρύψεις τις καμπύλες σου

Τα κοντά σορτς μπορεί να είναι λίγο άβολα εάν έχεις μια καμπύλη λεία – ανεβαίνουν επάνω και γίνονται …εσώρουχα. Τα σορτς του φίλου σου, ή αλλιώς boyfriend jeans, που φτάνουν ως το μέσο του μηρού σου είναι στην μόδα και εξακολουθούν να δείχνουν τις καμπύλες σου.

Tόνισε το σχίσιμο χωρίς να προσθέσεις έξτρα layer

Ας το παραδεχτούμε, τα χαμηλά κομμένα necklines δεν είναι μόνο για τα κορίτσια με μεγάλo στήθow. Αλλά όταν έχει πολύ ζέστη, φορώντας ένα άλλο μπλουζάκι από κάτω απλά σε κάνει να ιδρώνεις περισσότερο. Δοκίμασε να φορέσεις ένα συγκεκριμένο σουτιέν που κυκλοφορεί όπως αυτό στη φωτογραφία το οποίο αναδεικνύει το στήθος σου .

Διάλεξε μαγιό με πολλά σχέδια και διαφορετικό πάνω και κάτω μέρος!

Τα κορίτσια όλων των μεγεθών μπορούν να φορέσουν μπικίνι, αλλά τα περισσότερα κορίτσια δεν έχουν το ίδιο μέγεθος στο στήθος και το σώμα. Δοκίμασε μαγιό με διαφορετικό στυλ το οποίο θα αναδεικνύει τις καμπύλες σου.

The post Καλοκαιρινά fashion hacks: Για κορίτσια με καμπύλες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλοκαιρινά,kalokairina