Τσοχατζόπουλος: Προβλήματα τελευταίας στιγμής με την αποφυλάκιση του

16:45 28/4/2017 - Πηγή: iPop

Πλησιάζει την πηγή αλλά νερό δεν πίνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος καθώς προβλήματα τελευταίας στιγμής προέκυψαν με την αποφυλάκιση του. Ενώ η έξοδός του από τη φυλακή αναμενόταν μέσα στην ημέρα, όπως όλα δείχνουν είναι αμφίβολο αν αυτό θα συμβεί ακόμη και την επόμενη Τρίτη ή θα πάει για άλλη μέρα.

Όπως δηλώνουν οι συνήγοροι του, παρόλο που συγκεντρώθηκε το ποσό της εγγύησης που του επιβλήθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας

ύψους 200 χιλιάδων ευρώ, υπάρχουν άλλα διαδικαστικά θέματα που τον κρατούν στη φυλακή.

Το σοβαρότερο πρόβλημα που διαπιστώθηκε ήταν η εκκρεμότητα που υπήρχε με την ποινή η οποία έχει επιβληθεί στον Τσοχατζόπουλο για ανακριβές πόθεν έσχες κι ένα υπόλοιπο της ποινής αυτής διάρκειας 6 μηνών.

Με σκοπό να ξεπεραστεί αυτό το μαρτύριο χρειάζονται νομικές ενέργειες οι οποίες μπορεί να πάρουν χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την υπεράσπιση του, ακόμα και αν τακτοποιηθεί το παραπάνω θέμα και ο πρώην υπουργός αποφυλακιστεί τις επόμενες ημέρες, η αποφυλάκιση του θα κρατήσει για λίγο.

Αν το Πεντεμελές Εφετείο Κακουργημάτων ολοκληρώσει και επιβάλλει ποινή πολυετούς καθείρξεως στον Ακη Τσοχατζόπουλο, με βάση και την ποινή για το πόθεν έσχες δεν θα συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις για προσωρινή απόλυση και θα επανέλθει στη φυλακή!

The post Τσοχατζόπουλος: Προβλήματα τελευταίας στιγμής με την αποφυλάκιση του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα