Ανατριχιαστική η μαρτυρία του δίδυμου αδερφού της Στέλλας

18:36 28/4/2017 - Πηγή: iPop

Ανατριχιαστική η μαρτυρία του δίδυμου αδερφού της Στέλλας, σύμφωνα με τη ψυχολόγο η οποία ήρθε σε επαφή με τον μικρό Μάριο και κατέθεσε στην συνέχεια στις αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο μικρός Μάριος στην ψυχολόγο, ττη στιγμή που η αδερφή του άφηνε την τελευταία της πνοή στα χέρια του πατέρα τους εκείνος κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο στο σπίτι. Ο ίδιος, γνωρίζει προς το παρόν την «αλήθεια» που του μετέφερε ο πατέρας τους

Μπήκαν κλέφτες, κλέψανε την αδελφή του, τα χαρτιά της που ήταν από τους γιατρούς, καθώς και κάτι χρυσαφικά

Ο μικρός φαίνεται πως μίλησε στην

ψυχολόγο ότι ο πατέρας του, του εξήγησε πως το συμβάν συνέβη επειδή είχε αφήσει τη νύχτα κατά λάθος τα κλειδιά του έξω από την πόρτα.

«Κάποια στιγμή ανέφερε ότι είχε κλειστά τα αυτιά του, για να μην ακούσει -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- ούτε κιχ. Όταν προσπάθησα να κατανοήσω τι εννοούσε ήταν μάλλον απρόθυμος να μου δώσει περισσότερες επεξηγήσεις» κατέθεσε η ψυχολόγος στις αρχές σχετικά με τα όσα της είπε ο 6χρονος και πρόσθεσε πως το παιδί της είπε επίσης ότι ο πατέρας του δεν θα μπορούσε να ακούσει κάτι «επειδή φοράει πάντοτε τόσο τη νύχτα όσο και κάποιες ώρες της ημέρας ωτοασπίδες, γιατί τον ενοχλούν οι θόρυβοι».

Στον μπαμπά δεν αρέσουν γενικά τα χάδια, τα φιλιά και οι αγκαλιές. Πρόσθεσε επίσης, ότι ο μπαμπάς δεν γελάει και πως θυμώνει αρκετά πιο εύκολα από τη μαμά, με την οποία προτιμά και ο ίδιος να μιλάει περισσότερο. Επίσης, ανέφερε ότι η αδελφή του είναι πολύ δεμένη με τη μαμά, ενώ και ο ίδιος εξέφρασε τόσο την αγάπη του, όσο και την αγωνία του για το τι μπορεί να της συμβαίνει

Διάβασε επίσης:

Όσα γνωρίζουμε για τον φόνο της 6χρονης Στέλλας που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα

The post Ανατριχιαστική η μαρτυρία του δίδυμου αδερφού της Στέλλας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα