Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (5/10/14)

09:31 5/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Με την αντίθεση του Ουρανού από το ζώδιό σας με την Αφροδίτη στον πολικό σας Ζυγό η ημέρα σας γίνεται πολύ εκρηκτική. Τάσεις ελευθερίας και αλλαγής σας υποχρεώνουν να θέσετε ζητήματα σε συντρόφους και συνεργάτες. Καθόλου απίθανο να πάρετε ξαφνικές αποφάσεις και να αλλάξετε πολλά σε κάθε επίπεδο. Φροντίστε να είστε σίγουροι όμως για τα βήματα σας.

Ταύρος

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό σας φέρνει μεγάλη συναισθηματική αναταραχή και σας γκρεμίζει βεβαιότητες. Πολλά από τα πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα σε συνεργασίες, φιλίες και σχέσεις, αποδεικνύονται πιο ρευστά και ίσως και

εύθραυστα, κάτι που σας προκαλεί πανικό. Θα πρέπει να παραχωρήσετε σε όσους σχετίζεστε μεγαλύτερη ελευθερία, και αυτό δεν είναι και το καλύτερό σας.

Δίδυμοι

Η σχέση τριγώνου του Ερμή με τον Ποσειδώνα σας φέρνει μια κατακόρυφη αύξηση της διαίσθησης, σας κάνει πολύ ρομαντικούς και σας προσφέρει την δυνατότητα να συναντηθείτε με ανθρώπους από το παρελθόν . Είναι μια τέλεια ημέρα για να ασχοληθείτε με την τέχνη, να δείτε σινεμά ή να παρακολουθήσετε μια συναυλία, καθώς χρειάζεστε αυτό το άγγιγμα του ονείρου.

Καρκίνος

Η σύνοδος Ποσειδώνα – Σελήνης στους Ιχθείς σας φορτίζει πολύ συναισθηματικά, αλλά ενδεχομένως να σας δημιουργεί και μία κόπωση, θέλετε να αφήσετε την καθημερινότητα μακριά και να αφεθείτε στη ραστώνη του φθινοπώρου. Αν μπορείτε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο και να πάτε μια εκδρομή, να δείτε φίλους και να ξεκουραστείτε, να το κάνετε γιατί το χρειάζεστε.

Λέων

Η ημέρα σας προβλέπεται πολύ δυνατή, με εκπλήξεις και συναντήσεις, που θα σας ανατρέψουν το πρόγραμμα. Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να έχετε πολύ όμορφες εξελίξεις, σχεδόν αστραπιαίες με μια ξαφνική γνωριμία που θα εξελιχθεί εκεί που δεν το περιμένετε. Να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε, ο Πλούτωνας σας κάνει να ξανοίγεστε περισσότερο από ό,τι συνήθως.

Παρθένος

Έχετε μια παράξενη και έντονα συναισθηματική ημέρα. Με πολλές επιδράσεις από την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή είστε κοντά σε αλλαγές που αφορούν την σχέση σας, τις οποίες όμως δεν θα τις κάνετε άμεσα, απλά τις σκέφτεστε και τις επεξεργάζεστε. Η ημέρα θα σας φέρει πιθανόν συναντήσεις με ανθρώπους από το παρελθόν, τόσο σε επίπεδο φιλίας όσο και σε επίπεδο συνεργατών.

Ζυγός

Η έντονη δράση της Αφροδίτης που βγαίνει σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό σας προκαλεί μια σχετική σύγχυση . Θα πρέπει να προσέξετε πολύ τα νεύρα σας, έχετε μια τάση να αναζητήσετε το δίκιο σας απότομα, αλλά ταυτόχρονα επιδιώκετε να απελευθερωθείτε από ό,τι σας κρατάει στάσιμους. Συνεργασίες και σχέσεις δοκιμάζονται, φροντίστε να είστε τυπικοί και μην παίρνετε φωτιά με το παραμικρό.

Σκορπιός

Η διάθεσή σας περνάει σήμερα από σαράντα κύματα. Είστε για τα καλά στην χώρα της κυκλοθυμίας, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα να σας κάνει να γεμίζετε παράπονα και υποψίες. Καλό είναι να κρατηθείτε από τους ανθρώπους σας, να μιλήσετε με ειλικρίνεια για όσα σας προβληματίζουν και να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να καταλάβει την αξία του.

Τοξότης

Η πολύ καλή σχέση του Δία με τον Ουρανό σας κινητοποιεί πολύ αι δεν αποκλείεται να σας δίνει και κάποια διάθεση να ταξιδέψετε, είτε για αναψυχή είτε για δουλειά. Φροντίστε όσο κρατάει το τετράγωνο Δία – Κρόνου όμως να είστε συνεπείς με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και μην αφεθείτε σε σπατάλες, γιατί θα τις βρείτε μπροστά σας.

Αιγόκερως

Η δυνατή αντίθεση του Ουρανού με την Αφροδίτη σας κάνει να αντιληφθείτε ξαφνικά πολλά πράγματα που αφορούν τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Θα νιώσετε ξαφνικά πως οι άλλοι σας πιέζουν, ίσως να νιώσετε κουρασμένοι και από το πλαίσιο των υποχρεώσεων. Είναι μια καλή ιδέα να βγείτε λίγο στην φύση και να αφεθείτε στις ενέργειες της γης, που καθώς είναι το στοιχείο σας πάντα σας ηρεμεί και σας ξεκουράζει.

Υδροχόος

Ο Ουρανός με την αντίθεσή του με την Αφροδίτη θα σας δημιουργήσει την διάθεση να ανατρέψετε πολλά από τα δεδομένα σας, τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα. Προσέξτε τις εκρήξεις θυμού, καλό είναι να κάνετε αλλαγές, αλλά όχι να σπάσετε όλες σας τις συνεργασίες και τις σχέσεις, αυτό δεν θα σας βγει οπωσδήποτε σε καλό.

Ιχθείς

Το όνειρο ορίζει την ζωή σας όλη αυτήν την περίοδο. Είστε πολύ συναισθηματικοί και έχετε την τάση να πείτε πολλά σε συντρόφους και φίλους. Ίσως όμως αυτή σας η τάση να σας δημιουργήσει αργότερα προβλήματα, να είστε επιλεκτικοί στο τι λέτε και σε ποιον, για να μην βρεθείτε μετά να πέφτετε από τα σύννεφα με την κακή χρήση των αποκαλύψεών σας από κάποιους αδιάκριτους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (5/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα