Μάθε πώς να μακρύνεις γρήγορα τα μαλλιά σου

07:30 5/10/2014 - Πηγή: iPop

Πιο παλιά σου δείξαμε ένα εύκολο τρικ για να μπορέσεις να κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο μακριά. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να σου διδάξουμε πώς μπορείς να μακρύνεις γρήγορα τα μαλλιά σου, με φυσικό τρόπο και χωρίς καθόλου προϊόντα εμπορίου.

Για να μπορέσουν τα μαλλιά σου να μακρύνουν και να γίνουν σαν αυτά των μοντέλων που θαυμάζεις συνεχώς στην τηλεόραση, θέλουν περιποίηση και βιταμίνες. Να τα προσέχεις, τα αγαπάς και φυσικά να προσέχεις πολύ την ώρα που τα χτενίζεις για να μη τα σπας.

Τι θα σε βοηθήσει να μακρύνεις γρήγορα τα μαλλιά σου;Μασάζ με έλαια: Η δύναμη των μαλλιών
ξεκινά από τις ρίζες τους. Έτσι, επέλεξε έλαιο δεντρολίβανου και κάνε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σου. Θα τονώσεις την κυκλοφορία του αίματος και θα δώσεις δύναμη στην ρίζα τους.Χτύπα ένα αυγό και κάνε το μάσκα σε όλο το μήκος της τρίχας σου. Τα αυγά περιέχουν λεκιθίνη και πρωτεΐνες, τα οποία βοηθούν στην ενδυνάμωση και τη θρέψη τους. Η συγκεκριμένη μάσκα αυγών μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς ακόμα και από το πρόβλημα της τριχόπτωσης ή και της αντιαισθητικής πιτυρίδας.Καστορέλαιο το θαυματουργό: Βάλε καστορέλαιο στα μαλλιά σου και τύλιξε τα με διάφανη μεμβράνη για να φυλακίσεις τη θερμότητα. Το καστορέλαιο έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που βοηθούν στη διατήρηση του σωστού ph του τριχωτού της κεφαλής σου. Εκτός, όμως, από τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες είναι πλούσιο και σε βιταμίνη Ε, Ωμέγα 6 και πρωτεΐνες οι οποίες χαρίζουν δύναμη και αντοχή στα μαλλιά σου.

The post Μάθε πώς να μακρύνεις γρήγορα τα μαλλιά σου appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα