Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/07/2022)

10:17 18/7/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/07/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/07/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/07/2022),

η Σελήνη μέχρι και το μεσημέρι  θα βρίσκεται σε κενό πορείας οπότε καλύτερα θα είναι να μείνετε ήρεμοι και να ξεκουραστείτε σε αυτό το μικρό διάστημα. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας και ίσως σήμερα μπορέσετε να βρείτε λύσεις για να προωθήσετε προσωπικά σας θέματα.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι και το μεσημέρι  στους Ιχθύες και καλύτερα θα είναι να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε τους στόχους σας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και ίσως κάνετε κάποιες μυστικές κινήσεις για να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας .

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι σε κενό πορείας και ίσως κάνετε μια παύση από την εργασίας σας ωστόσο καλό θα είναι να μην πάρετε και σημαντικές αποφάσεις σε αυτή την φάση. Στη συνέχεια θα περάσει στον Κριό και ίσως έχετε τη βοήθεια φίλων σε κάτι νέο ίσως που θα θελήσετε να ξεκινήσετε.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα μέχρι και το μεσημέρι θα βρίσκεται σε κενό πορείας στους Ιχθύες και θα έχετε τη δυνατότητα να ηρεμήσετε ή να διαλογιστείτε ή να ξεκουραστείτε κάνοντας σχέδια για τις διακοπές σας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και τον 10 ο σας οίκο και υπάρχει πιθανότητα να δυσκολευτείτε αρκετά με επαγγελματικά ξεκινήματα.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι και το μεσημέρι και καλύτερα θα είναι να μην ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και ίσως ασχοληθείτε με κάποιο νέο ξεκίνημα με νομικά αλλά και θέματα εξωτερικού.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον 7ο σας οίκο σε κενό πορείας μέχρι το μεσημέρι  οπότε ίσως ξεκουραστείτε και ονειροπολήσετε. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και ίσως κάνετε κινήσεις για τα οικονομικά σας.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας σήμερα μέχρι το μεσημέρι  και τον 6ο σας οίκο και σε αυτό το διάστημα ασχοληθείτε με την υγεία σας αλλά και την ηρεμία σας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και τον 7ο σας οίκο και κάποιοι θα ασχοληθείτε με κάποια επαγγελματική συνεργασία.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/07/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι και το μεσημέρι  σε κενό πορείας και  καλό θα είναι να ασχοληθείτε σε αυτό το διάστημα με πράγματα που σας ευχαριστούν. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και τον 6ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν  κάποιες νέες κινήσεις στην εργασία σας που ίσως σας δώσουν λύσεις στα προβλήματά σας.

Τοξότης

Η Σελήνη μέχρι και το μεσημέρι  θα βρίσκεται στους Ιχθύες και τον 4ο  σας οίκο και καλύτερα θα είναι να μείνετε σπίτι σας να ξεκουραστείτε. Η Σελήνη στη συνέχεια θα περάσει στον Κριό και ίσως κάνετε σημαντικές κινήσεις που θα ευνοήσουν τα δημιουργικά σας σχέδια.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι και το μεσημέρι στον 3ο σας οίκο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσετε με τον εαυτό σας ωστόσο αποφύγετε και σημαντικές αποφάσεις. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και κάποιες κινήσεις που θα πρέπει να κάνετε ωστόσο αποφύγετε και εντάσεις με συνεργάτες.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύες σε κενό πορείας μέχρι και το μεσημέρι και τον 2ο σας οίκο και καλό θα είναι να ξεκουραστείτε λίγο και να νιώσετε τα συναισθήματά σας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και ίσως κάνετε νέες γνωριμίες αλλά και κινήσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται μέχρι και το μεσημέρι  σε κενό πορείας στο ζώδιό σας και ίσως καταφέρετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας αλλά και την ομορφιά σας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και τον 2ο σας οίκο και ίσως σας απασχολήσουν κινήσεις που θα πρέπει να κάνετε για την τακτοποίηση των οικονομικών σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/07/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα