Netflix: Η ζωή και η ιστορική καριέρα του David Beckham γίνονται ντοκιμαντέρ – «Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πω την ιστορία μου»

18:04 17/7/2022 - Πηγή: iPop

Νέα σειρά ντοκιμαντέρ για τον David Beckham ετοιμάζει το Netflix, η οποία θα αφορά τη ζωή και την ιστορική καριέρα του γνωστού ποδοσφαιριστή.

Η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε ότι η σειρά σκηνοθετείται από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη

Fisher Stevens και τον βραβευμένο με Emmy παραγωγό John Battsek.

Victoria Beckham: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία μπαμπάς κόρης – Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!

Το ντοκιμαντέρ για τον David Beckham: Όλες οι λεπτομέρειες γύρω από τη νέα παραγωγή του Netflix

«Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πω την ιστορία μου», έχει αναφέρει ο Beckham στο παρελθόν. «Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά κεφάλαια που έχουν συμβεί στη ζωή μου. Τα καλά και τα άσχημα, τα παιδιά, η οικογένεια μου». Η νέα εκπομπή θα ασχοληθεί με όλα αυτά τα κεφάλαια. Ο αστέρας του ποδοσφαίρου δήλωσε ακόμη ότι εμπνεύστηκε από το ντοκιμαντέρ του Michael Jordan «The Last Dance».

Σε δελτίο Τύπου, που εξέδωσε το Netflix, διευκρινίζεται πως η σειρά θα εξερευνά τα παιδικά του χρόνια σε οικογένεια της εργατικής τάξης στο Ανατολικό Λονδίνο και την ορμή και την αποφασιστικότητα που τον έκαναν έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους αθλητές όλων των εποχών.

Το ντοκιμαντέρ θα έχει πλάνα προσωπικού αρχείου του Beckham, προβάλλοντας στιγμιότυπα που δεν έχουμε δει ποτέ από τα τελευταία 40 χρόνια, καθώς και αναμνήσεις σε συνδυασμό με απλές καθημερινές του στιγμές. Επίσης, έχει γίνει γνωστό πως θα παρακολουθήσουμε συνεντεύξεις με τον ίδιο τον Beckham, τους φίλους, την οικογένεια καθώς και πρόσωπα κλειδιά από την επαγγελματική του πορεία.

Επέτειος 21 χρόνων κι αποκαλύψεις για την Victoria και τον David Beckham

Μάλιστα, ο ίδιος o ποδοσφαιριστής γνωστοποίησε την είδηση για τη νέα αυτή σειρά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και δεν κατάφερε να κρύψει τον ενθουσιασμό του:

«Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με το Netflix σε μια σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα μου… Η σειρά θα περιλαμβάνει αρχεία που δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας, ανείπωτες ιστορίες καθώς και συνεντεύξεις με τους ανθρώπους που ήταν μέρος του ταξιδιού μου. Τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της σειράς έχουν αναλάβει οι νικητές των βραβείων Όσκαρ Fisher Stevens και John Battsek».

View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Τα Instagram stories του David Beckham συγκλονίζουν – Οι φρικτές στιγμές από τον πόλεμο στην Ουκρανία

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Netflix: Η ζωή και η ιστορική καριέρα του David Beckham γίνονται ντοκιμαντέρ – «Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πω την ιστορία μου» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα