Ήρθε η ώρα να μάθεις τους λόγους που πολλά ζευγάρια επιλέγουν να χωρίσουν το καλοκαίρι – Τι τους ωθεί στην απόφαση αυτή

15:03 17/7/2022 - Πηγή: iPop

Καλοκαιράκι… υπάρχει πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου; Οι περισσότεροι βρίσκονται σε άδεια, περνούν χρόνο με αγαπημένα τους πρόσωπα σε μέρη δίπλα από το κύμα και ξεφεύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και την κούραση όλης της χρονιάς. Το ερώτημα είναι όμως γιατί ενώ όλα δείχνουν να είναι τόσο ιδανικά και γαλήνια, πολλά ζευγάρια απομακρύνονται τη δεδομένη εποχή; Σίγουρα θα το έχεις παρατηρήσει και εσύ, ή ακόμα χειρότερα αν το έχεις ζήσει, πως τα ζευγάρια χωρίζουν το καλοκαίρι με πολύ μεγαλύτερη ευκολία απ’

ότι άλλες χρονικές περιόδους! Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Ποιοι είναι οι λόγοι που τα ζευγάρια χωρίζουν το καλοκαίρι;UnsplashΠερνάμε πολύ περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι

Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι σπάνια θα σε δει το σπιτάκι σου και ίσως και ο/η σύντροφός σου! Τίποτα δεν σε κάνει να θέλεις να βρίσκεσαι σε εξωτερικούς χώρους περισσότερο από μια όμορφη, ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Είτε αυτό θα είναι η παραλία το μεσημέρι ή ένα μπαράκι το βράδυ, το μόνο σίγουρο είναι πως τη δεδομένη εποχή του χρόνου αγαπάμε το έξω, τον ήλιο και την καλή παρέα. Αν λοιπόν το έτερον σου ήμισυ δεν συμμερίζεται την ανάγκη σου για διασκέδαση και «ξεφάντωμα», είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν προστριβές μεταξύ σας, οι οποίες ενδεχομένως να επιφέρουν ρήξη και να οδηγήσουν σε χωρισμό.

Οι “απροσδόκητοι” λόγοι που μια γυναίκα χωρίζει κάποιον που αγαπά!

Το καλοκαίρι έχουμε πολύ ανεβασμένη διάθεση

Ξέρω, δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό που διαβάζεις, ωστόσο είναι αλήθεια! Το να βρισκόμαστε έξω στον ήλιο, έχει αποδειχθεί και επιστημονικά πως μας κάνει πιο ευτυχισμένους. Ο ήλιος αυξάνει τα επίπεδα βιταμίνης D, η οποία με τη σειρά της βοηθά στην αύξηση των επιπέδων ενέργειας και ευφορίας. Το καλοκαίρι θα έχεις παρατηρήσει πως οι περισσότεροι είναι πιο δραστήριοι, επομένως είναι πιο πιθανό να θελήσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, αναζητώντας την προσοχή και από άλλα άτομα, εκτός του συντρόφου σου.

Είμαστε ανήσυχοι όταν αλλάζουν οι εποχές

Ενώ τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες το μόνο που θέλεις είναι κάποιος να μοιραστεί μαζί σου τα ποπ κορν του και να παρακολουθήσετε μαζί κάτω από την κουβέρτα σου τα «Φιλαράκια», όταν ο καιρός ζεσταίνει, θέλεις απλώς να βγεις από το σπίτι και να περάσεις καλά. Είναι πιθανό λοιπόν να αισθανθείς πως απλά θέλεις να ζήσεις καινούργιες εμπειρίες χωρίς έγνοιες και δεσμεύσεις. Και αυτό είναι αρκετά ανθρώπινο, αρκεί βέβαια να ενημερώσεις τον άλλον για τα πραγματικά σου συναισθήματα και να μην τον αφήσεις στο σκοτάδι. Η ειλικρίνεια είναι το παν!

Τα 10 πράγματα που λείπουν απ’ τις σχέσεις που χαλάνε πολύ γρήγορα. Τελικά ποιος φταίει;

Γνωρίζουμε περισσότερο κόσμο

Τα είπαμε αυτά, το καλοκαίρι βγαίνεις πιο συχνά. Όπως και να το κάνουμε, με διαφορετική διάθεση θα ξεκινήσεις από το σπίτι όταν έξω έχει 35 βαθμούς και με διαφορετική όταν κάνει κρύο και βρέχει. Γενικά το καλοκαίρι ακόμα και οι σπιτόγατοι μία εξωστρέφεια την έχουν. Και η εξωστρέφεια φέρνει γνωριμίες. Και οι γνωριμίες για κάποιους φέρνουν απιστία.

Αν λοιπόν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που χώρισαν με το που μπήκε το καλοκαίρι, θα σου πω πως μάλλον έπρεπε να γίνει. Απόλαυσε τον ήλιο, γνώρισε έναν καλοκαιρινό έρωτα (ή πέρνα καλά μόνο με την παρέα σου) και μην κοιτάς πίσω. Είναι κρίμα να βρίσκεσαι σε μια σχέση που απλά δεν προχωράει. Τα καλύτερα έρχονται!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ήρθε η ώρα να μάθεις τους λόγους που πολλά ζευγάρια επιλέγουν να χωρίσουν το καλοκαίρι – Τι τους ωθεί στην απόφαση αυτή εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα