Ονειρεύεσαι να αποκτήσεις το απόλυτο beach wave look για ανέμελα κυματιστά μαλλιά; – Οι 5 τρόποι για να πετύχεις το hair trend του καλοκαιριού

17:08 17/7/2022 - Πηγή: iPop

Αν υπάρχει κάτι που είναι το σήμα κατατεθέν για το καλοκαίρι, αυτό είναι τα κοκτέιλ και τα beach waves. Ξέρεις, αυτά τα κυματιστά μαλλιά που ως δια μαγείας στέκονται καταπληκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς κόπο, εργαλεία και θερμότητα; Τα beach waves είναι από τα αγαπημένα χτενίσματα των περισσότερων γυναικών,

και όσον αφορά το πώς να πετύχεις τον τέλειο στυλ στα μαλλιά σου, παρακάτω θα βρεις τους πιο εύκολους τρόπους, χωρίς να χρειαστεί να διαθέτεις το κατάλληλο σίδερο για μπούκλες.

Εύκολοι τρόποι για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου το καλοκαίρι

Μάθε πώς θα αποκτήσεις το απόλυτο beach wave look για κυματιστά μαλλιάUnsplashΜην λούζεις τα μαλλιά σου κάθε μέρα

Αν πλένεις τα μαλλιά σου σε καθημερινή βάση, θα τα απογυμνώσεις από τα φυσικά τους έλαια, κάνοντάς τα πιο ξηρά. Επιπλέον το πιθανότερο είναι τελικά να καταλήξεις να τα ταλαιπωρείς πολύ περισσότερο καθώς θα κάνεις πιο συχνό styling με heat tools. Παράλληλα, θα χάσουν τον όγκο τους με αποτέλεσμα να πέφτουν «βαριά» στους ώμους σου και να εξαφανιστεί η φυσική τους λάμψη.

Το hairstyle που ταιριάζει καλύτερα στο σχήμα του προσώπου σου

Χρησιμοποίησε dry shampoo

Το ξηρό σαμπουάν είναι ένα προϊόν που μπήκε στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια και το έχουμε λατρέψει αφού μας έχει σώσει τις πιο κρίσιμες ώρες. Πρόκειται για ένα προϊόν σε μορφή σπρέι, το οποίο μπορούμε να έχουμε παντού μαζί μας, για άμεσα καθαρά μαλλιά με ζωντάνια, κίνηση και λάμψη. Το dry shampoo αρχικά αναζωογονεί την τρίχα, χαρίζει έξτρα όγκο στην κορυφή και απορροφά τη λιπαρότητα. Θα πρέπει να το εφαρμόσεις σε στεγνά μαλλιά, με έμφαση στις ρίζες των μαλλιών και όχι τις άκρες.

Πάστα μαλλιών

Η επαγγελματική πάστα μαλλιών είναι ένας εξαιρετικός βοηθός στη δημιουργία όμορφων και προσεγμένων χτενισμάτων, χωρίς τη βοήθεια κομμωτή. Χρησιμοποιώντας το προϊόν, ανακάτεψε τα μαλλιά σου λίγο σε όλο το κεφάλι, δημιουργώντας ένα ελαφρύ χάος και θα πετύχεις το ατημέλητο look που ονειρεύεσαι!

Πιστολάκι για περισσότερο όγκο

Ο τρόπος που στεγνώνουμε τα μαλλιά μας παίζει καθοριστικό ρόλο στον φυσικό όγκο τους. Η έμφαση με το πιστολάκι στις ρίζες των μαλλιών, το «ανάποδο στέγνωμα» τούφα-τούφα με μια στρογγυλή χοντρή βούρτσα από φυσική τρίχα, αλλά και η σωστή αρχή -δεν στεγνώνουμε ποτέ τα μαλλιά μας ενώ είναι 100% βρεγμένα- είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις τα κυματιστά μαλλιά για το απόλυτο καλοκαιρινό σου χτένισμα.

Spray θαλασσινού αλατιού

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, τα spray θαλασσινού αλατιού σε βοηθούν να αποκτήσεις τα φανταστικά beach waves που έχεις μετά από μία βουτιά στη θάλασσα. Με τη διαφορά ότι αυτά τα προϊόντα φέρονται λίγο καλύτερα στα μαλλιά σου από το σκληρό νερό της θάλασσας αφού προσθέτουν τον όγκο και την υφή στα μαλλιά σου αλλά ανάλογα με τη φόρμουλα τα βοηθούν να παραμείνουν ενυδατωμένα και απαλά.

Ενώ μπορείς να το εφαρμόσεις σε στεγνά μαλλιά, θα λειτουργήσει καλύτερα σε νωπά. Εφάρμοσε το προϊόν στα μεσαία τμήματα των μαλλιών σου και φρόντισε να ψεκάσεις ομοιόμορφα και στα υπόλοιπα ανά τούφες. Μετά, άρχισε να ανακατεύεις τα μαλλιά σου για να τους δώσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ονειρεύεσαι να αποκτήσεις το απόλυτο beach wave look για ανέμελα κυματιστά μαλλιά; – Οι 5 τρόποι για να πετύχεις το hair trend του καλοκαιριού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα