Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/5/2020)

08:01 13/5/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (13/5/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (13/5/2020), μπορεί στο εργασιακό σας πεδίο, να σημαίνουν

διάφορες ανακατατάξεις το τελευταίο διάστημα και υποχρεωτικές αναπροσαρμογές, που σας αγχώνουν. Κάποιοι μάλιστα από εσάς, δεν αποκλείεται να μην αντέξουν την πίεση και να θελήσουν να φύγουν αναζητώντας άλλη εργασιακή στέγη. Μην τα παρατάτε, σύντομα όλα θα εξομαλυνθούν και θα μπουν σε μια περισσότερο φυσιολογική ροή.

Ταύρος

Το υπέρμετρο άγχος σας, μπορεί σήμερα να σας δημιουργήσει θέματα επικοινωνιακά, είτε μιλώντας με κάποιο συνεργάτη σας, είτε με κάποιο πρόσωπο της οικογένεια σας που πιστεύετε ότι μπορεί να σας βοηθήσει αλλά δεν είναι έτοιμο την παρούσα στιγμή. Ίσως του ζητήσετε άμεσες απαντήσεις με τρόπο απότομο. Να θυμάστε ότι είναι εύκολες οι παρεξηγήσεις την περίοδο αυτή.

Δίδυμοι

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, σχετικά με το μέλλον σας, την οικογένεια σας, την πορεία της καριέρας σας και των οικονομικών σας. Πριν προχωρήσετε όμως στην εφαρμογή τους, σταματήστε να διογκώνετε κάποιες πτυχές των εν λόγω σταθμών της ζωής σας, γιατί  δραματοποιείτε τα σημεία που πάσχουν και σας γεμίζουν φόβο και άγχος.

Καρκίνος

Μη χαλάτε την καρδιά κάποιων δικών σας ανθρώπων, ή συνεργατών που σας τρέφουν μεγάλη συμπάθεια, εάν σήμερα σας πουν ότι αδυνατούν να πραγματοποιήσουν, μία επιθυμία σας. Ούτε να γίνετε αυστηροί μαζί τους γιατί τους έχετε κάνει χάρη κάποτε που σας χρειάστηκαν. Όντως υπάρχει το ενδεχόμενο σοβαρής αδυναμίας που στηρίζουν την άρνησή τους. Δεν πρόκειται για δικαιολογία.

Λέων

Μία προκλητική παρέμβαση κατά πάσα πιθανότητα στον εργασιακό σας χώρο, ή σε χώρο που δραστηριοποιείστε, από ένα άτομο που σας βλέπει ανταγωνιστικά, θα είναι ικανή να σας ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι. Πρέπει όμως να φανείτε στα μάτια του ότι σας αφήνει το γεγονός παγερά αδιάφορους και ότι ουδείς δεν υπολογίζει το λόγο του. Μην εκνευριστείτε, θα του κάνετε μεγάλο δώρο.

Παρθένος

Εάν επιθυμείτε να βρείτε εργασία ή να αλλάξετε εργασιακό αντικείμενο, στείλτε άμεσα βιογραφικά, αφού η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να σας κάνουν τις ημέρες αυτές, μία ενδιαφέρουσα πρόταση, αντίστοιχη με τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Εάν εργάζεστε ήδη, μία προαγωγή βρίσκεται σύντομα στο τσεπάκι σας. Μόνο που θα σας φορτώσει κι άλλες ευθύνες.

Ζυγός

Σήμερα και αύριο θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, αφού θα βρεθούν κάποιοι άνθρωποι και θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε ένα ζήτημα, που μέχρι σήμερα σας άγχωνε. Φίλοι είναι στο πλευρό σας, ενώ φαίνεται πως κάποιος από αυτούς, θα σας φέρει σε επαφή με ένα άνθρωπο, ή θα σας ανοίξει μία πόρτα και κάπως θα διευκολυνθείτε οικονομικά, ίσως και από κάποιο έκτακτο έσοδο.

Σκορπιός

Οικονομική υποστήριξη, ίσως να πάρτε από ένα συγγενικό σας πρόσωπο, ιδίως εάν αυτά τα χρήματα τα χρειάζεστε άμεσα για κάποια υποχρέωσή σας που τρέχει. Όμως δε θα αργήσει το πρόσωπο αυτό να μπαίνει και σε πιο προσωπικά σας ζητήματα, ή να επιχειρήσει να κάνει κάποιες παρεμβάσεις σε θέματα που δεν του επιτρέπονται. Βάλτε το από την αρχή στη θέση του σήμερα κιόλας.

Τοξότης

Από σήμερα και για αρκετό χρονικό διάστημα, η φάση που βρίσκεστε είναι ιδανική στο να κάνετε νέα ξεκινήματα και να έχετε στο πλάι σας, δικούς σας ανθρώπους ή συνεργάτες που να σας υποστηρίξουν. Άρα χρειάζεται από μεριάς σας να δείξετε περισσότερη αποφασιστικότητα στο να κατακτήσετε τους στόχους που έχετε θέσει στον εαυτό σας. Ιεραρχήστε το από που θα ξεκινήσετε.

Αιγόκερως

Με μια μελαγχολική νοσταλγία θα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα. Ο θυμός όμως και οι στιγμές  εκνευρισμού που νιώθατε τις προηγούμενες ημέρες, έχουν περάσει. Από σήμερα θα προσπαθήσετε να να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, έτσι ώστε να φέρετε τη ζωή σας σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Ένα μήνυμα από αγαπημένο πρόσωπο σας φτιάχνει πολύ τη διάθεση.

Υδροχόος

Ο νους σας σήμερα θα τρέχει στα λιβάδια και στις εξοχές και θα ονειρεύεστε τις διαφυγές σας, ενώ θα θυμάστε στιγμές που μέχρι πέρσι ζούσατε τέτοιες εποχές με νοσταλγία. Μη μελαγχολείτε και φανταστείτε, ή καλύτερα οργανώστε το στο μυαλό σας, μία έξοδο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ή αν σας είναι μπορετό μια κοντινή εκδρομή που θα σας ανανεώσει ψυχικά και σωματικά.

Ιχθείς

Όσα κι αν εξακολουθούν να ματαιώσουν παροδικά κάποια όνειρα ή δραστηριότητές σας οι αναβολές, θα έχετε καταλάβει, ότι μικρά αλλά σημαντικά μηνύματα σας λένε, πως από δω και στο εξής, τα πράγματα στη ζωή σας, θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα. Η αισιοδοξία και τα όνειρά σας να θυμάστε ότι έχουν αρχίσει να δρομολογούνται κι αυτή είναι μόνο η αρχή για ένα καλύτερο αύριο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/5/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα