Τι είναι οι Αστερισμοί;

10:02 24/10/2014 - Πηγή: iPop

Στην παράσταση Αστερισμοί όλα είναι πιθανά ακόμα και τα πιο απρόβλεπτα! Δύο άνθρωποι διαφορετικοί γνωρίζονται μεταξύ τους λες και το σύμπαν συνωμοτεί να τους ενώσει. Εκείνη η Μάριαν, μια θεωρητική φυσικός και εκείνος ο Ρόλαντ ένας μελισσοκόμος συναντιούνται από σε ένα φιλικό σπίτι και η μοίρα τους δένει με έναν περίεργο και δυνατό έρωτα.

Ένας κόσμος μυστηρίου ξεδιπλώνεται μπρος στα πόδια τους και αυτοί τρομαγμένοι και αμήχανοι να το χειριστούν ψάχνουν για δικαιολογίες και χρησιμοποιούν υπεκφυγές. Οι Αστερισμοί ακολουθούν την κβαντική θεωρία. Κάθε, λοιπόν,

επιλογή που παίρνουν ή που δεν παίρνουν οι ήρωες του έργου συνυπάρχουν. Γίνονται κομμάτια του πολύπλοκου συστήματος από παράλληλα σύμπαντα και όλα αυτά αναλύονται στη σκηνή μπροστά στα δικά σου μάτια.

Η παράσταση Αστερισμοί είναι ένα έργο του Νικ Πέιν που μεταφράστηκε από τον Δημήτρη Κιούση και πρωταγωνιστούν σε αυτό η Στεφανία Σουλιώτη και ο Μάκης Παπαδημητρίου.

Το έργο Αστερίσκοι ανέβηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2012 στο Ρόγιαλ Κορτ του Λονδίνου και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους μεταφέρθηκε με επιτυχία στο διάσημο θέατρο Duke of York’s.

Info!

Αστερισμοί
Θέατρο του Νέου Κόσμου
Κεντρική Σκηνή
Έναρξη παραστάσεων: 4/10/2014
Λήξη παραστάσεων: 28/12/2014
Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο και Κυριακή
Ώρες παραστάσεων: Σάββατο 19:00, Κυριακή 21:30
Τιμές εισιτηρίου: Κανονικό 15 Ευρώ, Φοιτητικό και Ανέργων 12 Ευρώ

The post Τι είναι οι Αστερισμοί; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα