Τι να κάνεις το βράδυ για να λάμπεις το πρωί

07:02 24/10/2014 - Πηγή: iPop

Το βράδυ μπορείς να κάνεις θαύματα! Ναι, καλά άκουσες θαύματα! Μπορείς να βοηθήσεις λίγο το δέρμα σου και αυτό θα σε αποζημιώσει όταν ξυπνήσεις το πρωί γιατί θα δείχνεις ομορφότερη αλλά και πιο ξεκούραστη. Αν βγεις λίγο από τη νυχτερινή σου ρουτίνα που περιλαμβάνει ένα γρήγορο πλύσιμο, πυτζάμες και ύπνο και αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου, σου υποσχόμαστε ότι δεν θα το μετανιώσεις.

Τι θα σε κάνει να δείχνεις ομορφότερη μέσα σε ένα βράδυ;Ένα μαξιλάρι παραπάνω: Αν βάλεις ένα ακόμα μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι
σου ενώ κοιμάσαι το πρόσωπό σου θα ξεπρηστεί. Έτσι δεν θα έχεις ούτε μαύρους κύκλους ούτε φυσικά πρησμένα μάτια και παραμορφωμένα χαρακτηριστικά.Ένα λαστιχάκι μαλλιών: Πριν κοιμηθείς λούσε τα μαλλιά σου και μην τα στεγνώσεις τελείως. Πέρασέ τα με μία κρέμα φορμαρίσματος και πλέξε τα μία πλεξούδα. Το πρωί που θα ξυπνήσεις θα τα λύσεις και θα είναι κυματιστά.Μεταξωτή ή σατέν μαξιλαροθήκη: Μπορεί το καλύτερο ύφασμα να είναι το βαμβακερό αλλά σου προκαλεί ρυτίδες. Άλλαξε, λοιπόν, ύφασμα και διάλεξε υφάσματα πιο φιλικά για το δέρμα σου, όπως είναι το σατέν και το μετάξι.Γάντια: Πριν ξαπλώσεις βάλε βαζελίνη στα χέρια σου και φόρα γάντια. Το πρωί που θα ξυπνήσεις τα χέρια σου θα είναι πιο μαλακά από ποτέ.Αμυγδαλέλαιο: Αφού καθαρίσεις το πρόσωπό σου βάλε αμυγδαλέλαιο και μην το ξεπλύνεις. Κοιμήσου με αυτό στην επιδερμίδα σου και όλο το βράδυ οι θρεπτικές του ουσίες θα εισχωρήσουν στο δέρμα σου.

The post Τι να κάνεις το βράδυ για να λάμπεις το πρωί appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα