Το πιο απλό κόλπο για να διώξεις την υγρασία από τις ντουλάπες

08:32 24/10/2014 - Πηγή: iPop

Η υγρασία είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του σπιτιού σου. Ειδικά τώρα που ο καιρός αρχίζει να δροσίζει και οι βροχές αυξάνονται, το πρόβλημα συνεχώς επιδεινώνεται. Έχεις δοκιμάσει τα πάντα! Αγόρασες υγραντήρες, ξέρεις αυτά τα πλαστικά μηχανήματα που μαζεύουν την υγρασία αλλά δεν είδες διαφορά. Μην αγχώνεσαι! Εμείς έχουμε την λύση να διώξεις την υγρασία από τις ντουλάπες αλλά και γενικότερα από το σπίτι σου και θα σου την αποκαλύψουμε.

Πώς να διώξεις την
υγρασία από τις ντουλάπες;

Το μαγικό που θα σε βοηθήσει να διώξεις την υγρασία από τις ντουλάπες σου και θα σε κάνει επιτέλους να χαμογελάσεις και να είσαι σίγουρη ότι τα ρούχα σου δεν κινδυνεύουν να μουχλιάσουν βρίσκεται στις κιμωλίες.

Ναι, στις κιμωλίες με τις οποίες έγραφες όταν ήσουν μικρή στο σχολείο. Πώς, όμως, θα τις βάλεις στις ντουλάπες σου; Είναι απλό! Αρχικά τρίξε τις κιμωλίες μέχρι να γίνουν σκόνη και βάλε τες σε ένα μικρό μπολάκι που δεν θα έχει, όμως, καπάκι.

Βάλε το μπολάκι μέσα στην ντουλάπα στο πιο εσωτερικό του σημείο εκεί που βλέπεις ότι η υγρασία κάνει πάρτι και περίμενε μόνο τρεις μέρες. Σε τρεις μόνο μέρες θα διώξεις την υγρασία από τις ντουλάπες σου και θα γίνεις επιτέλους χαρούμενη που τα κατάφερες.

The post Το πιο απλό κόλπο για να διώξεις την υγρασία από τις ντουλάπες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα