Θέλει ο Clooney να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει!

16:40 21/2/2017 - Πηγή: iPop

Για πρώτη φορά ο διάσημος ηθοποιός George Clooney μίλησε ανοιχτά για τον ερχομό των διδύμων, τα οποία θα αποκτήσουν με την Amal Alamoudin. Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του που θα γίνει πατέρας, ενώ περιγράφει τον ερχομό των παιδιών του ως περιπέτεια.

Παραχωρώντας συνέντευξη στον Laurent Weil, στην γαλλική εκπομπή του Rencontres de Cinema, ο 55χρονος ηθοποιός δήλωσε με χαμόγελο:

Είμαστοι πολύ χαρούμενοι και πολύ

ενθουσιασμένοι. Θα είναι μια περιπέτεια για μας

Όσο για το πώς ο διάσημος ηθοποιός ανακοίνωσε στους φίλους του, ότι η σύζυγός του περιμένει δίδυμα, παραδέχεται ότι τους ξάφνιασε.

«Στην αρχή κυριάρχησε η σιωπή, αλλά στη συνέχεια ξεκίνησαν να κλαίνε σαν μικρά παιδιά», παραδέχτηκε ο ηθοποιός γελώντας. «Στη συνέχεια αρχίσαμε όλι μαζί να ξεσπάμε σε γέλια».

Ενώ όλοι του οι φίλοι έχουν ήδη υπάρξει σε αυτή τη θέση, εκείνος ξεκινά τώρα. Ο ίδιος, λέει, μάλιστα ότι εμπνεύστηκε από τον 89χρονο Γάλλο ηθοποιό Jean-Paul Belmondo, ο οποίος απέκτησε παιδί με την δεύτερη σύζυγό του, Nathalie Tardivel, όταν ήταν 70 χρονών. «Επομένως, αισθάνομαι λίγο καλύτερα με την ιδέα του ότι είμαι 56», δήλωσε ο ηθοποιός.

Το αμερικάνικο περιοδικό PEOPLE δημοσίευσε ότι Cloonney και Amal περιμένουν ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τα οποία θα γεννηθούν την Άνοιξη.

Στενός φίλος του ζευγαριού μιλά για τον πώς βλέπει ο διάσημος ηθοποιός την εγκυμοσύνη.

Ο George είναι ενθουσιασμένος, αλλά λίγο αγχωμένος. Είναι πολύ ενθουσιασμένος για τα παιδιά, αλλά έχει τα νεύρα που συνοδεύουν όλους όσους γίνονται γονείς. Θα είναι η καλύτεροι γονείς

Διαβάστε επίσης:

O Clooney δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του- Tο αποκάλυψε στον Dammon

Photos: DAVE BENETT/GETTY

The post Θέλει ο Clooney να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα