Ταχυμεταφορές με ποδήλατο

11:31 1/4/2014 - Πηγή: iPop

Μένετε Θεσσαλονίκη και θέλετε να στείλετε κάτι εντός πόλης σήμερα! Δυστυχώς όμως, οι εταιρείες ταχυμεταφορών έχουν ως πιο σύντομη παράδοση την επόμενη εργάσιμη μέρα… δεν σας βολεύει; Δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν χρειάζεται να σηκωθείτε καν από την καρέκλα σας! Πάρτε τηλέφωνο τους «Piedi Verdi» και θα έρθουν να πάρουν το δέμα/φάκελο σας και θα τον παραδώσουν μέσα σε λίγες ώρες και μάλιστα προστατεύοντας και το περιβάλλον!

Μην κοιτάτε γεμάτοι απορία την οθόνη σας! Η «Piedi Verdi» είναι το «παιδί» δύο

φίλων από τη Θεσσαλονίκη που λάτρευαν τα ποδήλατα! Η ιδέα για την εταιρία γεννήθηκε από την καθημερινότητα τους, όπως εξηγούν και στην ιστοσελίδα τους, καθώς το ποδήλατο ήταν και είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής.

Τι ακριβώς κάνουν;

Όταν «κάτι» δε στέλνεται με sms, email, fax και αυτό το «κάτι» πρέπει να βρίσκεται σ’ ένα συγκεκριμένο μέρος, μία συγκεκριμένη ώρα, οπουδήποτε μέσα στην πόλη, τότε τους χρειάζεστε! Κάνουμε ταχυμεταφορές εντός Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιούμε ποδήλατα, παρέχουμε ασφάλεια, ασυναγώνιστη ταχύτητα και δουλεύουμε χωρίς να ρυπαίνουμε. Αυτοί είμαστε, Piedi Verdi. Μεταφέρουν μικρά δέματα και φακέλους, μέχρι δεκαπέντε κιλά, εντός Θεσσαλονίκης και παρέχουν οικολογικές υπηρεσίες ταχύτητας και αξιοπιστίας. Βασικός στόχος τους είναι η παροχή ποιοτικών οικολογικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές!

Ποιοι μπορούν να εξυπηρετηθούν;

Η «Piedi Verdi» προσφέρει τις υπηρεσίες της σε άτομα, νοικοκυριά και επιχειρήσεις γρήγορες υπηρεσίες ακόμα και μικρότερες της 1 ώρας γι’ αυτούς που ο χρόνος τους είναι πολύτιμος.

Κόστος;Είναι ασφαλές;

Με εργαλείο το ποδήλατο προσφέρουν τις οικολογικότερες υπηρεσίες στην πόλη, χωρίς καυσαέρια και ηχορύπανση, ενώ ο κάθε ποδηλάτης διέπεται από επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Κάθε δέμα σας, από τη στιγμή που θα μπει στο σάκο τους, θα βγει μόνο στα χέρια του παραλήπτη. Η ασφάλειά του, είναι η προτεραιότητά τους!

The post Ταχυμεταφορές με ποδήλατο appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα