Πάντρεψε, χτίσε και στήσε site

07:42 1/4/2014 - Πηγή: iPop

Λένε πως αν δεν παντρέψεις παιδί και αν δεν χτίσεις σπίτι, δεν καταλαβαίνεις τι θα πει ζόρι. Έχω να προσθέσω… Κι αν δεν «στήσεις» iPop.gr… Διότι τους τελευταίους μήνες της ζωής μου (και όπως ξέρετε ήταν πολλοί) έχτιζα. Καλούπωσα, σιδέρωσα, έριξα μπετά σήκωσα τοίχους και τους σοβάτισα. Ονειρεύτηκα-σχεδίασα-γέλασα-θύμωσα-κουράστηκα-απελπίστηκα-ενθουσιάστηκα και από το πρωί της Τετάρτης βλέπω το αποτέλεσμα της προσπάθειας και δεν το χορταίνω. Κι από ότι δείχνουν οι μετρήσεις, το έχετε ήδη αγαπήσει και εσείς που μας τιμάτε με την επίσκεψή σας και

την παραμονή σας στο iPop.

Δεν σας ξενάγησα όμως ακόμα σ΄αυτό!

Λοιπόν!

Όπως διαπιστώσατε παίζει να είμαστε το πρώτο site με εξώφυλλο! Τουλάχιστον εγώ ΔΕΝ έχω δει κάποιο ανάλογο και πιστέψτε με σερφάρισα σε πολλά, προκειμένου να αντλήσω έμπνευση (ο.κ και καμιά ξεπατικωτούρα! Θα το παραδεχτώ). Site με τέτοια home page όμως… Καταρχάς έχουμε διαφορετικό scrolling. Είδατε πως το backround μας κινείται σε διαφορετικές ταχύτητες από τις εικόνες στο προσκήνιο! Δεν μπαίνω σε περισσότερες λεπτομέρειες διότι οι ειδικοί επί των θεμάτων θα τα πάρουν με την αδυναμία μου να μιλήσω με σωστούς τεχνικούς όρους! Και δεν θέλω καθόλου να τους χαλάσω το κέφι. Θα σας πω μόνο ότι ο κώδικάς μας είναι τελευταία λέξη της… μόδας στην πληροφορική και «χειροποίητος» (αν με εννοείται)

Scrollάρετε λοιπόν στη home page μας, και μπείτε από το «είσοδος» στις ενότητές μας!

Ξεχωρίζουμε το web TV μας. Δεν «πετάμε» εδώ ότι βιντεάκι μας αρέσει στο youtube! Δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Εδώ φτιάχνουμε εκπομπές για εσάς. Μικρές σε διάρκεια, γρήγορες σε ρυθμό, ζωντανές σε εικόνα, έξυπνες στο λόγο, όμορφες σε παρουσίες, μέσα στα πράγματα της κανονικής ζωής.

Θέλεις π.χ να μάθεις καινούρια apps για να κατεβάσεις; Νέα sites για να σερφάρεις; Αμολήσαμε το λαγωνικό μας! Η Χριστίνα βρίσκει και μοιράζεται μαζί μας.

Δίνουμε κάθε εβδομάδα ένα θέμα από αυτά που μας απασχολούν στην προσωπική μας ζωή…ξέρετε… π.χ πότε θα συγκατοικήσουμε που κλείνουμε τόσα χρόνια ζευγάρι; Επειδή γνωρίζουμε πως αλλιώς σκέφτεται ο ένας κι αλλιώς ο άλλος, παίρνουμε απαντήσεις από έναν άντρα και μια γυναίκα (σφαιρική ενημέρωση). Μπείτε λοιπόν στην εκπομπή του Κώστα Χρυσοβέργη (είναι αυτός που μετράει το… γκουχ γκουχ με το χάρακα) και θα καταλάβετε πως σκέφτεται ο άντρας. Κάντε κλικ στην εκπομπή της Ελισσάβετ και ανακαλύψτε τη γυναικεία σκέψη στο ίδιο θέμα!

Αν αγαπάτε τις μοτοσυκλέτες… Pissaman! Τον γνωρίζετε ήδη. Μπείτε. Θα κάνετε καινούριο στομάχι από τα γέλια.

Ακόμα κι εγώ… μπήκα στην κουζίνα και μαγειρεύω! Και η κάμερα γράφει… (ωχ)

Δεν τελειώσαμε εδώ. Από σήμερα θα έχουμε μια κανονική μαμά κοντά μας. Από αυτές που εκνευρίζονται όταν τα παιδιά κλαίνε συνέχεια, από αυτές που ΔΕΝ γνωρίζουν τα πάντα και δεν ξυπνάνε μες την καλή χαρά να πασαλείβουν βούτυρα σε φρυγανιές με την βλεφαρίδα κάγκελο. Η Αθηναίς Νέγκα δίνει ρέστα…

Επίσης ετοιμάζουμε καινούρια εκπομπή ψυχολογίας. Animated. Θέμα πρώτης; «Τι θα γινόταν αν από τώρα σταματούσαμε να κοιμόμαστε;» Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να συμβεί στον άνθρωπο αν δεν ξεκουράζεται κάθε νύχτα! Stay tuned.

Έρχονται κι άλλες εκπομπές. Όλες μία και μία. Και είμαστε τρελοί μ΄αυτές (καλά! Μας λες και τρελούς. Σκέτο) Αλλά ελπίζουμε να τις αγαπήσετε και εσείς, να τις κάνετε share και να γίνουν viral στο τέλος-τέλος … Γιατί γι αυτό ζούμε στο internet! Για ένα like, ένα share και ένα viral. Κυρίως το τελευταίο.

Νομίζετε ότι έχετε ταλέντο και μπορείτε να κάνετε και εσείς εκπομπή; Με μεγάλη χαρά να ανοίξουμε ένα κανάλι (ένα κουμπί στο τηλεκοντρόλ μας δηλαδή) για να σας δώσουμε την πλατφόρμα να διαδώσετε τη δουλειά σας. Στείλτε μας ένα λινκ από τη δική σας εκπομπή στο [email protected]. Θα τη δούμε και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

Έχουμε όμως κι άλλα!

Θέλετε να μαγειρέψετε; Στη Home Page παιδιά. Που είναι το τηγάνι; α γεια σου! Πάτα κλικ στο είσοδος και μπες στον κόσμο του Tip The chef! Τούτοι εδώ είναι άλλοι τύποι. Πηγαίνουν και μαγειρεύουν σπίτι σου και αν μείνεις ευχαριστημένος τους tipάρεις! Αλλιώς; Καλή καρδιά! Ε λοιπόν εδώ σε μας, δίνουν τις συνταγές τους… γραπτώς!

Και news feed έχουμε! Γιατί σε θέλουμε ενημερωμένο για τα πάντα. Αλλά …όλα κι όλα. ΔΕΝ είμαστε site ενημερωτικό!Γι΄αυτό έχουμε το liveu.gr, το star.gr μια χαρά ενημέρωση προσφέρουμε και εκεί. Πατήστε μπείτε και ξαναμπείτε. Στο news feed μας, θα ενημερώνεστε με μια κάθετη ματιά σε τίτλους.

Σε λίγες ημέρες θα ανοίξουμε και το e-shop μας! Προς το παρόν βλέπετε φωτογραφίες από τη σειρά κοσμημάτων μας. Τη σχεδιάσαμε σε συνεργασία με την Polina Ellis Sapouna. Είναι μια σειρά αποκλειστικά για το iPop. Θα το καταλάβατε φαντάζομαι αφού είναι όλα κύκλοι. Κύκλοι ολόκληροι , τσαλακωμένοι για να μπαίνουν στον αντίχειρα, διπλωμένοι και πατημένοι για να γίνουν δακτυλίδι. Κύκλοι όπως αυτοί που είναι γεμάτο το iPop.

Σύντομα θα σας καλέσουμε να μας στείλετε και τα δικά σας προιόντα. Να τα προωθήσουμε στο διαδικτυακό μας κατάστημα. Γι αυτό το ονομάσαμε Social e-shop. Γιατί θα μπορείτε να πουλήσετε μέσα από την πλατφόρμα αυτή, την δική σας δουλειά. Σύντομα.

Θα μπορούσα να σας μιλώ με τις ώρες για το iPop. Αλλά λέω να κλείσω εδώ το επεισόδιο νο1. Γιατί θα επανέλθω. Με περισσότερα.

Ελπίζω να μας έρχεστε και εσείς. Ξανά και ξανά. Να γίνει το iPop η πύλη εισόδου σας στο διαδίκτυο, η διασκέδαση, η ψυχαγωγία και η ενημέρωσή σας. Να το κάνετε fav, home page και να το «εκμεταλλευτείτε» όσο μπορείτε. Θα τα λέμε λοιπόν. Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε. Μόλις ξεκίνησε το ταξίδι

Σας ευχαριστούμε!!!

Καλό μας μήνα.

The post Πάντρεψε, χτίσε και στήσε site appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα