Τα πιο γελοία λογότυπα που θα δεις στη ζωή σου!

08:31 20/7/2014 - Πηγή: iPop

Παρακάτω θα δεις τα πιο γελοία λογότυπα που θα δεις στη ζωή σου! Μερικές φορές οι γραφίστες έχουν «έμπνευση» και το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει καμία επαφή με αυτό που θα έπρεπε να είναι!

London 2012 Logo

Όταν δημοσιοποιήθηκε το αξίας £400,000 logo για τους αγώνες το Λονδίνου, το κοινό δεν εντυπωσιάστηκε. Μερικοί μάλιστα, είχαν σχολιάσει πως μοιάζει αρκετά, με κάποια κωμική σκηνή sex από το The Simpsons…. Άλλοι πάλι σχολίασαν πως το λογότυπο θύμιζε σβάστικα. Και αυτές οι δύο εξηγήσεις ήταν μερικές από τις δεκάδες! Όπως και να έχει

ήταν ένα άκρως απογοητευτικό λογότυπο!

Catholic Church’s Archdiocesan Youth Commission

Το 1973 η Catholic Church’s Archdiocesan Youth Commission (Αρχιεπισκοπική Επιτροπή Νεολαίας της Καθολικής Εκκλησίας) είχε αυτό το λογότυπο… Χμμμ

Arlington Pediatric Center

Αυτό το λογότυπο ανήκει σε παιδιατρικό κέντρο!
Ποιος δίνει την έγκριση για τέτοια λογότυπα;;;;

Sun Rise Sushi

Το concept είναι ο ήλιος που ανατέλλει πίσω από ένα Ιαπωνικό tea house.
Το αποτέλεσμα πάντως δεν είναι το αναμενόμενο!

A-Style

Και όμως αυτό το λογότυπο κατάφερε να κάνει το γύρω του κόσμου και να κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία! Η εταιρεία A-Style πολύ σκόπιμα δημιούργησε αυτό το βρώμικο λογότυπο!

Mont-Sat

Απευθείας μήνυμα στους ανταγωνιστές; Επιδειξίες; Πάντως είναι ακατάλληλο για ανήλικους αυτό το λογότυπο!

Kudawara Pharmacy

Αυτό το λογότυπο χρησιμοποιήθηκε από ένα Ιαπωνικό φαρμακείο το οποίο ονομάζεται Kudawara. Αρχικός στόχος ήταν το λογότυπο να είναι το γράμμα Κ… το τι προέκυψε στη πορεία όμως είναι ολοφάνερο!

Mama’s Baking

Το Mama’s Baking είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ καφέ και από ότι φαίνεται ο ιδιοκτήτης του είχε κάποιο θεματάκι με το Οιδιπόδειο!

The Computer Doctors

Οι Computer Doctors υποστηρίζουν πως μπορούν αν φτιάξουν τον υπολογιστή σου… Προσοχή! Αυτό που βλέπεις στο λογότυπο τους δεν θα μπορέσουν αν στο φτιάξουν!

Junior Jazz Dance Class

Ανοιγόκλεισε ξανά τα μάτια σου, διάβασε τι λέει το λογότυπο και τώρα δες τους δύο χορευτές! Μην κάνεις τον ανήξερο! Ξέρουμε πως πρώτα είδες μία γυμνή γυναικεία σιλουέτα και μετά δύο χορευτές!

The post Τα πιο γελοία λογότυπα που θα δεις στη ζωή σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα