Ποιος «barman» μπορεί να φτιάξει 4.500 διαφορετικά ποτά;

17:30 19/7/2014 - Πηγή: iPop

Λατρεύεις τα κοκτέιλς και ψάχνεις ποικιλία στην επιλογή ποτού κάθε φορά που βγαίνεις; Μήπως, όμως, ταυτόχρονα, ο μπάρμαν είναι ανίκανος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου και μονίμως δεν πετυχαίνει το κοκτέιλ που του ζήτησες; Έρχεται από μηχανής Θεός! Ονομάζεται BoozeBot και είναι ο πιο καλόβολος barman του κόσμου. Εξυπηρετικός, κάνει ό,τι του ζητήσεις και δεν μιλάει. Βέβαια, υστερεί σε ένα χαρακτηριστικό, που συνήθως μοιράζονται οι επαγγελματίες της ειδικότητάς του. Δεν τον λες εμφανίσιμο. Και μια λεπτομέρεια, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι άνθρωπος. Το BoozeBot είναι ένα ρομπότ το

οποίο μπορεί να φτιάξει πάνω από 4.500 κοκτέιλς, βάσει 16 συστατικών. Και αυτό μέσα στο χρόνο ρεκόρ των 30 δευτερολέπτων. Οι παραγγελίες θα γίνονται στην touch screen του robot ή μέσω ενός mobile app, στο οποίο ο χρήστης θα μπορεί να ζητήσει το ποτό της προτίμησής του εξ αποστάσεως.

Δημιουργήθηκε από δύο προγραμματιστές με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, τους Alun King and Chris Whitcombe. Αν και ολοκλήρωσαν πρόσφατα ανεπιτυχή καμπάνια στο Kickstarter (ίσως φταίει ότι ζητούσαν 70.000 ευρώ), οι δημιουργοί του ρομπότ σκοπεύουν να συνεχίσουν την προσπάθεια για να βγει στην αγορά.

Δες και στο video πώς λειτουργεί:

Πώς σου φαίνεται το Boozebot ως εναλλακτική για όσους έχουν κάνει το ποτό επάγγελμα;

The post Ποιος «barman» μπορεί να φτιάξει 4.500 διαφορετικά ποτά; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα