Ετοίμασε το ανδρικό νεσεσέρ των διακοπών

07:32 20/7/2014 - Πηγή: iPop

Τώρα που ετοιμάζεσαι να φύγεις με τους κολλητούς ή την κοπέλα σου για τις διακοπές σου, πέρα από όλα τα gadgets που θα κουβαλήσεις μαζί σου και τα οργανώνεις σωστά μέσα στη βαλίτσα σου, θα πρέπει να έχεις και όλα τα εφόδια για την προσωπική σου υγιεινή και ομορφιά! Ετοίμασε το νεσεσέρ των διακοπών σου ώστε να μην ψάχνεσαι!

Και να καλά διαβάζεις και εσύ φίλε άνδρα αναγνώστη πρέπει να έχεις το νεσεσέρ σου! Δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση!

Γι αυτό σου μαζέψαμε τη λίστα με όσα θα πρέπει να έχεις μαζί σου στις

διακοπές!

Ξυριστικά

Αν και είναι της μόδας τα μούσια, εσύ πας κόντρα στο ρεύμα και έχεις πάντα μαζί σου το ξυραφάκι σου, τον αφρό σου και το after shave σου! Μην τα ξεχάσεις στις διακοπές σου!

Αποσμητικό

Ειδικά το καλοκαίρι το αποσμητικό είναι πολύ σημαντικό. Πιο σημαντικό κα από το μαγιώ σου! Βουτιά θα μπορέσεις να κάνεις χωρίς μαγιώ, χωρίς αποσμητικό όμως δεν πας πουθενά!

Οδοντόβουρτσα-Οδοντόκρεμα

Το ότι κάνεις διακοπές δεν σημαίνει πως κάνει και η υγιεινή του στόματος σου! Αν θέλεις να μπορείς να πλησιάσεις άνθρωπο πιο κοντά από τα 100 μέτρα ΜΗΝ ξεχάσεις την οδοντόβουρτσα σου!

Αφρόλουτρο-Σαμπουάν

Είναι άκρως εκνευριστικό, αφού έχεις μπει μέσα στο μπάνιο να ζητάς από τη σύντροφο σου το σαμπουάν της με άρωμα αγριοκέρασο. Σε τελική θέλεις να μυρίζεις αγριοκέρασο;;;;;;;

Ζελέ-Λακ-Κερί

Δεν θέλεις να βγεις από το ξενοδοχείο σαν τον άνθρωπο τον σπηλαίων, ούτε να ψάχνεις στο τελευταίο χωριό του νησιού που έχεις πάει για το κερί που χρησιμοποιείς! Πιθανότατα δεν θα το βρεις! Άρα, πρέπει να είσαι εφοδιασμένος από πριν!

Μπατονέτες

Δεν θέλεις να σου εξηγήσουμε τους λόγους! Τους ξέρεις ήδη!

Νυχοκόπτη

Και άντε τα νύχια των χεριών τα τρως (!!!) των ποδιών; Πάρε το νυχοκόπτη σου και το βράδυ που θα γυρίσεις από τη παραλία κόψτα!

Αντηλιακό

ΔΕΝ θέλεις να καείς… οπότε πάρε ένα αντηλιακό μαζί σου! Αν αντέχει η αντρική σου τιμή, πάρε και ένα αντηλιακό προσώπου! Καλό θα σου κάνει!

Άρωμα

Αφού σου μάθαμε να το διαλέγεις, ήρθε η ώρα να το βάλεις και μέσα στο νεσεσέρ των διακοπών σου!

Τώρα είσαι έτοιμος!
Άντε και καλές διακοπές!

The post Ετοίμασε το ανδρικό νεσεσέρ των διακοπών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα