Άλλο βολική και άλλο βολεμένη σχέση

19:31 19/7/2014 - Πηγή: iPop

Βλέπεις γύρω σου ζευγάρια να περπατούν, να μιλούν, να χαμογελούν και φυσικά πολλές φορές με το που τα κοιτάς βγάζεις από μέσα σου τις μαγικές σου ικανότητες και λες : Να αυτοί εκεί, παντρεύτηκαν από αγάπη. Αυτοί, όμως, λόγω οικονομικής κρίσης! Είναι απλό και κατανοητό να κάνεις διαχωρισμό στην βολική και βολεμένη σχέση, χωρίς να είσαι ο Γιούρι Γκέλερ!

Όχι, δε χρειάζεσαι μαγικές ικανότητες για να λύσεις το μυστήριο των σχέσεων. Μια απλή ματιά πολλές φορές είναι αρκετή για να σου φανερώσει τι ακριβώς συμβαίνει

μέσα σε ένα γάμο ή ακόμα και σε μία σχέση. Τα μάτια είναι αυτά που πολλές προδίδουν και φυσικά αποκαλύπτουν όσα τα χείλη δεν μπορούν ή ντρέπονται να πουν. Ο γάμος πολλές φορές δεν αποτελεί φυσική κατάληξη του πάθους και του έρωτα, αλλά της απελπισίας ή απλώς της βόλεψης.

Έτσι, εύκολα βλέπουμε (συνήθως γυναίκες) να παρατούν τον έρωτα και απλά να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας με ένα άντρα που δε θα επέλεγαν ποτέ να κρατήσουν από το χέρι, αλλά τώρα που το ξανασκέφτηκαν την είδαν αλλιώς. Οπότε, σκέφτηκαν πολύ απλά! Γιατί να ανησυχώ για το μέλλον μου και δεν αναβαθμίζομαι οικονομικά ή ακόμα και κοινωνικά; Αυτές, λοιπόν είναι οι σχέσεις βολεμένες, που κατά τη δική μας άποψη, φθείρονται και χαλούν τόσο εύκολα όσο μία κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε!

Με την πάροδο του πρώτου καιρού της βόλεψης όλα αλλάζουν και ειδικά όταν η γυναίκα ή ακόμα και ο αγαπητός σύζυγος της (που στην ουσία την «αγόρασε» με τη γοητεία του και το πολυσέλιδο Ε9) καταλάβει ότι δεν τραβάει άλλο! Τότε, το τηλέφωνο του δικηγόρου χτυπά και η περιουσία μοιράζεται διά δύο.

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος που πολλές φορές είναι πιο γλυκιά αλλά και πιο βαρετή! Δύο άνθρωποι γνωρίζονται, βλέπουν ότι συνεννοούνται, παντρεύονται και κάνουν οικογένεια. Αυτή είναι μια πιο βολική πλευρά! Όλα είναι ρόδινα και απλά! Όλα κυλούν ομαλά και τα χρόνια περνούν και περνούν… Η επιλογή του συντρόφου γίνεται βάση της στεγνής λογικής που λέει πως ένα και ένα κάνουν δύο. Επιλέγεις ένα άντρα ή μια γυναίκα αντίστοιχα που απλά πληρεί τα στάνταρ που θα ήθελες για να προσάψεις σε κάποιον το τίτλο καλό παιδί. Συνήθως, είναι μια επιλογή που κάνεις μετά από πολλά χαστούκια της ζωής και λάθος έρωτες που θες να ξεχάσεις. Είναι μια κίνηση απλά φυσικής κατάληξης ζωής που ξέρεις εκ των προτέρων ότι δε θα σου φέρει σκαμπανεβάσματα και στενοχώρια, αλλά ούτε και ενθουσιασμό ή αληθινά χαμόγελα!

Ο έρωτας, όμως, που πήγε;.

Όπως, κατάλαβες εμείς πιάσαμε τα άκρα και αυτή τη φορά. Συνήθως, τις περισσότερες φορές οι αληθινοί έρωτες έχουν παραμυθένια πλοκή, ίντριγκες και σασπένς! Είναι πιο μυστήριοι και τις περισσότερες φορές έχουν εμπόδια.

Συμβουλή!

Επειδή, όμως, τα εμπόδια είναι για να ξεπερνιούνται κράτα το χέρι αυτού που επέλεξες και κάνε τα πάντα για να κρατήσεις και τη φλόγα των συναισθημάτων ζωντανή! Η ζωή θέλει τρέλα και ένταση! Οπότε, ζήσε τη στιγμή και μη καταντήσεις σε μία σχέση ούτε βολική ούτε βολεμένη!

The post Άλλο βολική και άλλο βολεμένη σχέση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα