Συνταξιούχος ρωτάει τον Τσίπρα πως θα ζήσει με 652 ευρώ |Η απάντηση του Τσίπρα

14:09 10/5/2017 - Πηγή: iPop

To πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας στον Εύοσμο. Εκεί, είχε μία συνάντηση η οποία συζητήθηκε.. Συνταξιούχος ρωτάει τον Τσίπρα πως θα ζήσει με 652 ευρώ. Ποια είναι η αάπντηση του Τσίπρα;

Ο Πρωθυπουργός επισκέφτηκε το Κέντρο υγείας στον Εύοσμο με σκοπό να μιλήσει για την αναβάθμιση του συγκεκριμένου Κέντρου Υγείας, το οποίο,

όπως είπε, εντάσσεται σε μια ευρύτερη προσπάθεια της κυβέρνησης σχετικά με τον χώρο της Υγείας, την δημιουργία του θεσμού της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Εκεί ο ίδιος δέχτηκε μία ερώτηση από έναν συνταξιούχο με τον οποίο και έπιασε μία σύντομη κουβέντα.

Ο ηλικιωμένος άντρας, ο οποίος είναι συνταξιούχος έκανε μία σύντομη ερώτηση στον Πρωθυπουργό καθώς του απηύθυνε τον λόγο λέγοντας του:

Παίρνω σύνταξη 652 ευρώ και πρέπει να πληρώσω ΕΝΦΙΑ και εφορία, πώς θα ζήσω;

O Aλέξης Τσίπρας με την σειρά του απάντησε στον ηλικιωμένο άντρα ρωτώντας τον πού μένει και πώς περνάει.

Ο συνταξιούχος του τόνισε ότι δεν είδε μειώσεις από τον ίδιο αλλά από την ΝΔ. «Μειώσεις δεν είδα από εσάς. Είδα από τη ΝΔ. Από σας είδα μόνο 5 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά ο άντρας.

Στην συνέχεια ο Αλ. Τσίπρας του απάντησε ότι παρέλαβε ένα διαλυμένο σπίτι κάνοντας υπαινιγμούς ότι έτσι παρέλαβε την χώρα αφήνοντας αναπάντητο το ερώτημα που βασανίζει όλους τους συνταξιούχους!

Να τα λέμε και αυτά, παραλάβαμε ένα διαλυμένο σπίτι

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Βασική μας δέσμευση η πρόσβαση κάθε πολίτη στο σύστημα Υγείας

The post Συνταξιούχος ρωτάει τον Τσίπρα πως θα ζήσει με 652 ευρώ |Η απάντηση του Τσίπρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα