Αυτό το video θα σε κάνει να θέλεις να κλείσεις εισιτήρια για την Αστυπάλαια

13:14 10/5/2017 - Πηγή: iPop

Η θερμοκρασία έχει ανέβει, τα καλοκαιρινά ρούχα βρίσκονται ήδη σε πρώτο πλάνο στη ντουλάπα και οι συζητήσεις στις παρέες για το που θα καταλήξουν στην καλοκαιρινή άδεια βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα… Πριν αποφασίσεις, πάτα play γιατί αυτό το video θα σε κάνει να θέλεις να κλείσεις εισιτήρια για την Αστυπάλαια!

Η λατρεία που έχουμε στο iPop.gr

για την Αστυπαλαία δεν είναι κρυφή. Η αγάπη μας για την πεταλούδα του Αιγαίου δεν είναι αδικαιολόγητη! Μπορεί να χρειάζεται σχεδόν ένα 12ωρο για να φτάσεις στο νησί αν δεν μπορέσεις να βρεις αεροπορικά εισιτήρια αλλά πίστεψέ μας η «ταλαιπωρία» αξίζει!!

Δεν σου αρκούν οι δικές μας βεβαιώσεις; Τότε σου έχουμε και οπτικές αποδείξεις! Ένα εκπληκτικό video τραβηγμένο από drone δείχνει τα εκπληκτικά νερά, την πανέμορφη χώρα, το κάστρο -στολίδι της πεταλούδας του Αιγαίου και τα γραφικά σοκάκια!

Το video ξεκινάει από τις μαγικές νησίδες Κουτσομύτης και Τηγάνι όπου μπορεί ξεκάθαρα ο οποιοσδήποτε να αντιληφθεί ότι τα γαλαζοπράσινα χρώματα των νερών, ο βυθός της θάλασσας και το φυσικό τοπίο στις νησίδες είναι ένα must visit σημείο της χώρας μας!

Το video συνεχίζει να μας ταξιδεύει στην Αστυπάλαια πηγαίνοντας μας στο λιμάνι του Πέρα γυαλού όπου μας χαρίζεται η αμφιθεατρική θέα της Χώρας, ενώ λίγο αργότερα μας κάνει μία βόλτα πάνω από τη χώρα και μέσα στο ενετικό κάστρο!

Προσωπική συμβουλή…. πήγαινε στην Αστυπάλαια με την παρέα σου, δες την δύση του ηλίου από κάποια παραλία του νησιού και τα ξημερώματα ανέβα στο κάστρο ή στο «Πανόραμα» το club του νησιού το οποίο είναι αντιδιαμετρικά απέναντι από το κάστρο, και έχει ακόμα καλύτερη θέα από το κάστρο, με τον Δημήτρη Κονταράτο να σε παρασέρνει στους τρελούς ρυθμούς του μαγαζιού! Μείνε εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και θαύμασε την ομορφότερη ανατολή που θα έχεις την ευκαιρία να δεις στη ζωή σου!

Πάτα play!

Διάβασε μερικούς ακόμα λόγους να επισκεφτείς την Αστυπάλαια:

Αστυπάλαια: Η πεταλούδα του Αιγαίου

Photo: Astypalaia Island

The post Αυτό το video θα σε κάνει να θέλεις να κλείσεις εισιτήρια για την Αστυπάλαια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα