Στοκχόλμη: Γνωστός στις Αρχές ο 39χρονος Ουζμπέκος-Επιβεβαιώθηκε πως είχε μαζί του συσκευή που παραπέμπει σε εκρηκτικό μηχανισμό

20:56 8/4/2017 - Πηγή: iPop

«Φακελωμένος» από τις σουηδικές υπηρεσίες ήταν ο 39χρονος Ουζμπέκος που έπεσε επάνω στο πλήθος πεζών σε αγορά της Στοκχόλμης με αποτέλεσμα να σκοτώσει τέσσερις ανθρώπους και να τραυματίσει άλλους δεκαπέντε.

Πάντως οι σουηδικές Αρχές, έκαναν γνωστό πως ήταν γνωστός ως ένα περιθωριακό πρόσωπο και όχι για τυχόν διασυνδέσεις με εξτρεμιστικές οργανώσεις.

Η σουηδική αστυνομία νωρίτερα σήμερα, είχε επιβεβαιώσει πως ο 39χρονος είναι ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης, τονίζοντας πως όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως έδρασε μόνος του.

Για

να αποκλείσουν όμως, οποιοδήποτε ενδεχόμενο συμμετοχής και άλλου προσώπου στην επίθεση, οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις υπόπτων για συμμετοχή ή για διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις.

Ο δράστης είχε μαζί του συσκευή

Η σουηδική αστυνομία έκανε γνωστό πως ο δράστης είχε μέσα στο όχημα και μια συσκευή που παραπέμπει σε εκρητκικό μηχανισμό, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο μέχρι αυτή τη στιγμή.

Μέχρι στιγμής καμία από τις τρομοκρατικές οργανώσεις δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης στην Στοκχόλμη, ενώ ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας έκανε λόγο για φανερές ομοιότητες της επίθεσης με το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο.

The post Στοκχόλμη: Γνωστός στις Αρχές ο 39χρονος Ουζμπέκος-Επιβεβαιώθηκε πως είχε μαζί του συσκευή που παραπέμπει σε εκρηκτικό μηχανισμό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στοκχόλμη, Γνωστός, Αρχές, 39χρονος Ουζμπέκος-Επιβεβαιώθηκε,stokcholmi, gnostos, arches, 39chronos ouzbekos-epivevaiothike