Τι τραβάς, όταν πεινάει η κοπέλα σου!(Vid)

18:35 8/4/2017 - Πηγή: iPop

Έχει φτάσει η ώρα να φύγεις από τη δουλειά και είσαι έτοιμος να γυρίσεις σπίτι, στην κοπέλα σου και να ξεκουραστείς, αφού κάπου εκεί τελείωσε η ημέρα.

Τι είπες; Τελείωσε η μέρα σου; Πως τόλμησες να διανοηθείς κάτι τέτοιο; Λάθος, μεγάλο λάθος αφού σου στέλνει μήνυμα η κοπέλα σου λέγοντάς σου πως είναι πεινασμένη και συο ζητάει να της φέρεις κάτι από έξω.

Εσύ σαν γεννημένος κύριος που είσαι, δεν επικαλείσαι καμία δικαιολογία και ρωτάς ευγενικά τι θέλεις να φάει. Φυσικά, το να καταλήξει η κοπέλα σου σε μια επιλογή δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί

να προτείνεις εσύ κάτι.

Βέβαια, όπως θα έχεις διαπιστώσει άπειρες φορές, τίποτα δεν είναι αρκετό, χωρίς καμία δόση υπερβολής. Δεν θα θέλει το ένα, δεν θα θέλει το άλλο θα πρέπει να μπεις εσύ στο μυαλό της κοπέλας σου και να δεις τι θα προτιμούσε να φάει.

Highlight: το μήνυμα που έγραφε δεν συμπαθώ τη μητέρα σου και το έσβησε πριν το στείλει

Ο συγκεκριμένος κύριος, πάντως αφού εξάντλησε και το τελευταίο απόθεμα της υπομονής του και αφού συγκρατήθηκε και παρέμεινε ευγενικός καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης, παρήγγειλε από 4 εστιατόρια, ώστε να καλύψει όλα τα ενδεχόμενα.

Δείτε και εσείς το βίντεο και θα καταλάβετε κι εσείς τι εννοούμε:

Video/Πηγή: The LAD Bible

The post Τι τραβάς, όταν πεινάει η κοπέλα σου!(Vid) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα