Εκτεταμένα επεισόδια σε συγκέντρωση της Le Pen στην Κορσική(vids)

19:31 8/4/2017 - Πηγή: iPop

Συγκρούσεις διαδηλωτών με τη φρουρά ασφαλείας και δυνάμεις της αστυνομίας σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα, κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας της προέδρου του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας, Marine Le Pen, στην Κορσική.

Η κατάσταση μύριζε μπαρούτι από νωρίς το πρωί. Περίπου 50 διαδηλωτές αντιφασιστικής πορείας κατά του

φασισμού, είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί έξω από την αίθουσα που θα έκανε την ομιλία της ο Le Pen. Όταν επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα, οι δυνάμεις της αστυνομίας τους απώθησαν και δημιουργήθηκαν μικροσυμπλοκές.

Plusieurs personnes évacuées de la salle où @lepen doit tenir son meeting à Ajaccio, incidents à l'extérieur également pic.twitter.com/PjWNjnFfeH

France 3 Corse (@FTViaStella) April 8, 2017

Λίγο αργότερα μια ομάδα από τους διαδηλωτές κατάφερε να περάσει στην αίθουσα και μερικοί εξ’ αυτών πιάστηκαν στα χέρια με τους ανθρώπους της ασφάλειας της Marine Le Pen όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

De violents incidents à Ajaccio lors du meeting de Marine Le Pen.
Suivez la situation en direct
https://t.co/AaWZppXfu3 pic.twitter.com/KzNVXSpjym

TF1 Le JT (@TF1LeJT) April 8, 2017

Η ένταση δεν κράτησε για πολύ, αφού οι διαδηλωτές απομακρύνθηκαν και η αίθουσα εκκενώθηκε. Η ομιλία συνεχίστηκε κανονικά σε άλλη αίθουσα του κτιρίου.

Incident au meeting de Marine Le Pen à Ajaccio: des militants indépendantistes évacués de la salle. Bagarre. pic.twitter.com/A8NfWFHVxj

— Dominique Albertini (@dom_albertini) April 8, 2017

Photo-Videos/πηγή: corse.france3.fr, lci.tf1.fr, @dom_albertini, corsematin.com

The post Εκτεταμένα επεισόδια σε συγκέντρωση της Le Pen στην Κορσική(vids) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα