Σχήμα στα νύχια… αυτό το δίλημμα λύνει η nail artist του ipop

17:32 24/11/2014 - Πηγή: iPop

Όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται, μία nail artist έχει να κάνει με δέκα διαφορετικά νύχια, το καθένα από αυτά με τη δική του προσωπικότητα, έτσι επειδή μπορούν! Εκτός από την ομοιομορφία των νυχιών σου, θα πρέπει να σου προτείνω και το κατάλληλο μήκος και σχήμα στα νύχια. Για την ακρίβεια, το να διαλέξω το “σωστό” συνδυασμό μήκους και σχήματος του νυχιού, είναι κι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζω καθημερινά, ενώ η πρότασή μου θα πρέπει στο τέλος σε κάνει να χορεύεις (κυριολεκτικά και μεταφορικά) από τη χαρά σου με την πρώτη ματιά που θα ρίξεις στο αποτέλεσμα.

Ποιο

είναι το αγαπημένο μου για φέτος; Μα φυσικά το αμυγδαλωτό οβάλ! Έτσι για την ιστορία, αυτό το οβάλ κρατούσε συντροφιά στις γυναίκες της δεκαετίας του 50. Η βασική διαφορά μας όμως με εκείνες, είναι στο μάκρος! Σήμερα κονταίνουμε. Ακόμη κι αν δεν σου αρέσουν τα κοντά, οι πιθανότητες είναι υπέρ του να τα λατρέψεις.

Με τα κοντά οβάλ θα δεις μια τελείως διαφορετική εικόνα στο χέρι σου. Τα νύχια σου θα προσδίδουν έναν άλλο αέρα, θα «βγαζουν» έναν όμορφο συνδυασμό σοβαρότητας και τσαχπινιάς. Στην αρχή θα σου φανεί ξένο, κι όπως κάθε τι ξένο θα το χαρακτηρίσεις και περίεργο. Θα το συνηθίσεις όμως μέσα στην πρώτη ώρα, εκτός πια κι αν δεν σου πάει καθόλου, δεν σ” αρέσει, δεν είσαι εσύ βρε αδερφέ. Μην αγχώνεσαι, οι αλλαγές είναι εύκολες και το μόνο που θα έχεις να κάνεις είναι να το συζητήσεις με τη δική σου nail artist.

Μη ξεχνάς, άλλα που σου πήραν καιρό να συνηθίσεις ήταν τα μακριά τετράγωνα, τα μυτερά (τα λεγόμενα γαμψονυχα) και τα μπαλαρινε (γνωστά ως coffin nails). Ήρθε η ώρα του διακριτικού και του κομψού, και στο κάτω-κάτω είναι κι ο δεύτερος χρόνος που οι περισσότεροι οίκοι μόδας επικροτούν το φυσικό οβαλ και κοντό νύχι.

Αν με ρωτάς, αξίζει να κάνεις μια προσπάθεια. Που ξέρεις… μπορεί και να καταλάβεις ότι δεν έχεις απλά συνηθίσει το κλασικό τετράγωνο σχήμα, αλλά το έχεις βαρεθεί. Ήρθε η ώρα για αλλαγή!

Μαίρη Πάτρα

Η Μαίρη Πάτρα είναι nail artist και μοιράζεται τις συμβουλές της μαζί σου! Ότι απορία έχεις μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί της στο [email protected] και εκείνη θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις!

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα
Επιστροφή στην κατηγορία

The post Σχήμα στα νύχια… αυτό το δίλημμα λύνει η nail artist του ipop appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα