Προσωρινή «ανακωχή» στην υπόθεση Μουζάλα- Κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ

07:36 17/3/2016 - Πηγή: iPop

Τηλεφώνημα κατά το οποίο συμφωνήθηκε προσωρινή «ανακωχή» όσον αφορά την υπόθεση Μουζάλα είχαν το βράδυ της Τετάρτης οι δύο κυβερνητικοί εταίροι, κ. Τσίπρας και κ. Καμμένος, σύμφωνα με πηγές του iPop.gr. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι η υπόθεση Μουζάλα θα συζητηθεί εκ νέου μετά την Σύνοδο Κορυφής. Παράλληλα, αργά το βράδυ της Τετάρτης με ένα tweet

ο Πάνος Καμμένος ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά ποια είναι η στάση του, ενώ η ΚΟ των ΑΝΕΛ συνεδριάζει εκτάκτως στις 09:00 υπό τον Πρόεδρο του κόμματος.

Πηγές του iPop.gr επιβεβαίωσαν ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος συνομίλησαν τηλεφωνικά το βράδυ της Τετάρτης και παραδέχτηκαν από κοινού πως υπάρχει «θέμα Μουζάλα», ωστόσο, θα ξεκινήσει εκ νέου συζήτηση από Δευτέρα.

Την ίδια άποψη είχε εκφράσει το μεσημέρι της Τετάρτης και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτήν την ώρα προέχει η επιτυχής έκβαση της αυριανής Συνόδου για το προσφυγικό. Ο κ. Καμμένος επέμεινε στη θέση του για τον κ. Μουζάλα. Οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά τη Σύνοδο Κορυφής».

Σ’ αυτό το πλαίσιο η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα, Πέμπτη, στις 09:00 υπό τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο, λίγο πριν αναχωρήσει ο ίδιος για το προγραμματισμένο του ταξίδι στις ΗΠΑ.

Ο κυβερνητικός εταίρος το βράδυ της Τετάρτης υπενθύμισε μέσα από ένα αινιγματικό tweet την συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματός του.

Ότι έχω δημόσια δηλώσει ισχύει, δεν αλλάζω θέσεις αύριο η ΚΟ των ΑΝΕΛ παραίτηση Μουζάλα προϋπόθεση

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) March 16, 2016

Σημειώνεται ότι ο Πάνος Καμμένος από την πρώτη στιγμή που έγινε ο άστοχος χαρακτηρισμός της ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» από το Γιάννη Μουζάλα, τόνισε πως ο ίδιος ζητά την παραίτηση του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, θέση στην οποία επέμεινε και στην συνέχεια.

Τον γύρο του Διαδικτύου έκανε το βράδυ της Τετάρτης ένα video το οποίο δείχνει τον Πάνο Καμμένο καλεσμένο σε εκπομπή στις 25 Ιανουαρίου 2016 να αποκαλεί και ο ίδιος την ΠΓΔΜ, «Μακεδονία».

Photo: Nikos Libertas / SOOC

The post Προσωρινή «ανακωχή» στην υπόθεση Μουζάλα- Κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα