Τα μαζεύει και φεύγει ο Καμμένος; Όταν ο ίδιος έλεγε την ΠΓΔΜ «Μακεδονία» (Video)

21:50 16/3/2016 - Πηγή: iPop

Την ίδια στιγμή που οι φήμες φουντώνουν ότι ο Πάνος Καμμένος έχει δώσει τελεσίγραφο στην Κυβέρνηση μέχρι το πρωί της Πέμπτης ότι εάν δεν παραιτηθεί ο Γιάννης Μουζάλας, θα παραιτηθεί ο ίδιος, ένα video κάνει το γύρο του Διαδικτύου, το οποίο δείχνει τον υπουργό Άμυνας πριν από περίπου δύο μήνες να αποκαλεί την ΠΓΔΜ «Μακεδονία».

Συγκεκριμένα σε τηλεοπτική του εμφάνιση

στις 25 Ιανουαρίου 2016, ο Πάνος Καμμένος φαίνεται να αποκαλεί και ο ίδιος την ΠΓΔΜ, «Μακεδονία».

Στο παρακάτω video θα δείτε ότι ο υπουργός Άμυνας λέει σε τρία «Μακεδονία»: 27:29, 27:53 και 28:24.

Πρέπει να τονίσουμε ότι στα πρώτα δύο κομμάτια, ο υπουργός Άμυνας ενδέχεται όντως να εννοεί το γεωγραφικό μας διαμέρισμα, όμως στο τρίτο σημείο δεν χωράει αμφιβολία για το τί εννοεί, καθώς δεν τίθεται φυσικά κάποιο ζήτημα για την ονομασία του διαμερίσματος της Ελλάδας!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, συνάντηση είχαν νωρίτερα στο σπίτι του Πάνου Καμμένου οι κ.κ. Τέρενς Κουίκ και Νίκος Παππάς.

Στις 9:00 το πρωί της Πέμπτης συνεδριάζει η ΚΟ των ΑΝΕΛ υπό τον Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το βράδυ της Τετάρτης οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος, κατά την οποία συμφωνήθηκε να συζητηθεί το ζήτημα του κ. Μουζάλα εκ νέου μετά την Σύνοδο Κορυφής.

Ο Πάνος Καμμένος φέρεται να έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως εάν δεν υπάρχει παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα μέχρι τις 09:00 το πρωί της Πέμπτης, τότε θα παραιτηθεί ο ίδιος. Μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο υπουργός Άμυνας έχει ακυρώσει ήδη το ταξίδι τους στις ΗΠΑ και έχει πει στους στενούς του συνεργάτες να ξεκινήσουν να μαζεύουν τα πράγματά του από το Πεντάγωνο.

Ωστόσο, η κ. Χρυσοβελώνη διέψευσε το βράδυ της Τετάρτης τις φήμες που θέλουν τους συνεργάτες του κ. Καμμένου να μαζεύουν τα αντικείμενά του από το Πεντάγωνο.

Διαψεύδει η Χρυσοβελώνη ότι ο Καμμένος μαζεύει τα προσωπικά του αντικείμενα από το Υπουργείο (βίντεο) – Ε.Σ.Πε.Κ.Μ. https://t.co/8Z2KYAFAup

— E.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. (@espekm) March 16, 2016

Τονίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι ο Γιάννης Μουζάλας μετά τον άστοχο χαρακτηρισμό της ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» θα πρέπει να υποβάλλει την παραίτησή του, άποψη στην οποία επέμεινε σθεναρά.

Photo: Menelaos Myrillas / SOOC

The post Τα μαζεύει και φεύγει ο Καμμένος; Όταν ο ίδιος έλεγε την ΠΓΔΜ «Μακεδονία» (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα