Πράγματα που οι άνδρες εύχονται να ήξεραν οι γυναίκες!

14:07 28/3/2014 - Πηγή: iPop
Πράγματα που οι άνδρες εύχονται να ήξεραν οι γυναίκες!

Πόσα ξέρουμε για τους άνδρες; Πόσα μας λένε και οι γυναίκες δεν τα ακούμε; Μεγάλες αλήθειες που οι άνδρες δεν θα παραδεχθoύν.. εκτός και αν μιλάνε με τους συντάκτες του ipop!

Ακόμα και οι άνδρες απολαμβάνουν τα κομπλιμέντα

Όχι, δεν εννοούμε ότι θέλουν να τους λέτε συνέχεια πόσο τους κολακεύει τους γλουτούς του αυτό το παντελόνι αλλά μία στο τόσο καλό θα ήταν να λέτε κάποιο κοπλιμέντο στον σύντροφο σας! Στην πραγματικότητα, είναι σημαντικό οι γυναίκες να επαινούν τα αρρενωπά στοιχεία που τείνουν οι ίδιοι να υποτιμούν,

όπως ότι είναι καλοί μάγειρες ή ότι είναι παθιασμένοι με τις ξένες ταινίες. Πείτε τους, πόσο καλοί πατεράδες είναι ή σύντροφοι και πόσο βοηθάνε στην καθαριότητα του σπιτιού!

Είναι απόλυτα ειλικρινείς επειδή νοιάζονται

Γνωρίζουν ότι, κατά καιρούς, η διακριτικότητα μπορεί να είναι άγνωστη λέξη η οποία σίγουρα δεν μπορεί να τους περιγράψεις, αλλά οι γυναίκες πρέπει να επανεξετάσουν τις αντιδράσεις τους με τους άνδρες. Έχουν έμφυτη τάση να λένε την αλήθεια ακόμα και αν αυτή είναι σχετική με το πόσο τους ενοχλεί η μητέρα της συντρόφου τους! Επειδή όμως η ειλικρίνεια είναι το λάθος ενός νεαρού άνδρα σε μία σχέση, τιμωρείται γι” αυτό (ή τουλάχιστον έτσι αισθάνονται), και αρχίζουν να λογοκρίνουν τον εαυτό τους. Τότε είναι που πραγματικά χρειάζεται να ανησυχούν οι γυναίκες … έτσι μας είπαν!

Τους αρέσει να παίρνουν οι γυναίκες τον έλεγχο στη κρεβατοκάμαρα

Τέσσερις λέξεις: Απελευθερώστε τον εαυτό σας. Εκφράστε τις φαντασιώσεις σας. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας μαζί με… φαντασία. Δείξτε τους ποιος είναι το αφεντικό και δώστε τους κατευθύνσεις! Βαριούνται –λένε- όταν η γυναίκα είναι άβουλη!

Είναι δεσμευμένοι. Με τον εαυτό τους.

Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των γυναικών είναι ότι οι άνδρες δεν δεσμεύονται. Λάθος. Οι άνδρες είναι δεσμευμένοι, με τον εαυτό τους και με τη μαμά τους! Αν το καταλάβουν αυτό οι γυναίκες τότε και μόνο τότε θα μπορέσουν να έχουν μία σωστή σχέση!

Αγαπούν την μπάλα σε μεγάλο βαθμό

Θέλετε να μάθετε γιατί οι άνδρες λατρεύουν τη μπάλα; Εύκολο, είναι αγνή, μετρήσιμη επιτυχία! Στο τέλος του παιχνιδιού, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον αριθμό των γκολ ή των φάουλ! Ένας αθλητής εργάζεται προς έναν στόχο και ανταμείβεται με απτή απόδειξη της προσπάθειάς του. Ποια είναι η αδιάψευστη απόδειξη της επιτυχούς συναισθηματικής ζωή; Εδώ, τα δεδομένα είναι λιγότερο απτά. Οι άνδρες φοβούνται τις προσπάθειες, όπου η επιτυχία είναι ασαφής επειδή η αποτυχία φαίνεται πιθανό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που δεν το έχετε παρατηρήσει οι άνδρες μισούν να αποτυγχάνουν!

Οι πατεράδες είναι εξίσου σημαντικοί με τις μητέρες

Μπορεί να φαίνεται, μερικές φορές, ότι ο κόσμος ανυψώνει το θηλυκό σε σχέση με το αρσενικό και ότι οι άνδρες θεωρούνται Νεάντερταλ. Αλλά όταν κάποιος πειράζει τον γιο τους ο πατέρας θα πάει να διαχειριστεί «ειρηνικά» το γεγονός! Ή αν η κόρη τους έχει ένα αθλητικό ταλέντο, η καθοδήγηση που θα δώσουν –η οποία ξεχειλίζει από τεστοστερόνη μπορεί να της διδάξει κάτι περισσότερο από την ανταγωνιστικότητα.

The post Πράγματα που οι άνδρες εύχονται να ήξεραν οι γυναίκες! appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα