Πως να τραβήξεις τη προσοχή του

10:30 21/9/2014 - Πηγή: iPop

Μάθε πως να τραβήξεις τη προσοχή του και να την κρατήσεις, έτσι ώστε να καταφέρεις να τον έχεις δίπλα σου. Δεν είναι κάτι, που δεν είχες σκεφτεί αλλά κάτι που ξεχνάς να εφαρμόσεις.

Είναι πολύ βασικό να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να τραβήξεις την προσοχή ενός άντρα, τον οποίο θες πραγματικά να κατακτήσεις αλλά δεν έχεις βρει ακόμα το κατάλληλο τρόπο. Δεν είναι κάτι το πολύπλοκο και δεν χρειάζεται να δημιουργείς στο μυαλό σου σενάρια και υπερπαραγωγές. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι απλά.

Χαμογέλα

Ένα όμορφο

χαμόγελο είναι κάτι, που παρατηρεί ο άντρας πάνω σε μία γυναίκα. Είναι το πρώτο βήμα για να τον κάνεις να νιώσει οικειότητα μαζί σου και να κάνει αυτός τη πρώτη κίνηση μετά από λίγο. Μ’αυτό το τρόπο του δίνεις να καταλάβει, πως δεν είσαι κάτι το εχθρικό απέναντι του, σαν θηλυκό, αλλά κάτι φιλικό.

Ενθουσιασμός

Όταν σου μιλήσει πρέπει να δείχνεις έναν ενθουσιασμό σε όσα σου λέει. Όταν ένας άντρας μιλάει για κάποια πράγματα, που θεωρεί συναρπαστικά και εσύ σαν δέκτης δείχνεις ενθουσιασμό, τότε εκείνος αισθάνεται πως είναι κάποιος πολύ σημαντικός και κατ’επέκταση σημαντικός για εσένα.

Μην μιλήσεις πρώτη

Ποτέ σου μην μιλήσεις πρώτη. Δεν θες να το κάνεις αυτό. Είναι καθαρά ένα σημάδι απελπισίας και πως δεν μπορείς για κανένα λόγο να περιμένεις να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση. Παίξε με το βλέμμα, χαμογέλα του και περίμενε να έρθει αυτός για να αρχίσει την κουβέντα. Αν δεν έρθει τότε ή δεν θέλει ή είναι ντροπαλός. Δεν θες τίποτα από τα δύο.

The post Πως να τραβήξεις τη προσοχή του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα