3 πράγματα που δεν του λες για τους φίλους του

20:31 20/9/2014 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν κάποιες κουβέντες, που είναι καλύτερο να μην γίνονται στη σχέση. Είναι μερικά πράγματα που δεν του λες για τους φίλους του και έτσι πρέπει να μείνει.

Γιατί λοιπόν να μην του πεις κάποια πράγματα; Η παρέα του συντρόφου σου είναι μια μικρή οικογένεια, την οποία ο ίδιος επέλεξε να χτίσει. Όπως δεν δέχεται κριτική πάνω στην επιλογή, που έκανε όταν σε διάλεξε για συντροφιά, έτσι δεν θέλει να ακούει και άσχημα πράγματα για τους φίλους του. Γι’αυτό πρόσεξε μην πεις ποτέ τίποτα από τα παρακάτω μπροστά του ή ακόμα καλύτερα και σε κάποιο γνωστό.

Είναι ανώριμοι

Εννοείται πως είναι ανώριμοι.

Όλοι είναι ανώριμοι με τους φίλους τους και γι’αυτό το λόγο είναι μια παρέα. Ξεχνιούνται από τα καθημερινά προβλήματα και περνάνε καλά με το δικό τους τρόπο. Επειδή δεν τον καταλαβαίνεις, δεν σημαίνει πως θα τον κατακρίνεις. Όσο δεν ξεπερνάει η καλοπέραση τους τα όρια του λογικού, τότε άστους να διασκεδάσουν.

Κάποιος φίλος σου με θέλει

Όχι! Κανένας φίλος του δεν σε θέλει. Αν σε θέλει το ξέρει πριν από σένα και δεν χρειάζεται να του το πεις, έχοντας ως βάση μια υποψία. Από την άλλη αν σε φλερτάρει έντονα και σε ενοχλήσει τότε πρέπει να του το πεις.

Κόψε τη παρέα μαζί τους

Μόλις υπέγραψες το τέλος της σχέσης σας. Είναι δύσκολο, έως και ακατόρθωτο, να αφήσει τη παρέα του σε δεύτερη μοίρα και να είσαι η αποκλειστική του απασχόληση. Δεν μπορείς να του ζητήσεις κάτι τέτοιο. Είναι υπερβολικό και πάνω απ’όλα δεν νοιάζεσαι για το καλό του.

The post 3 πράγματα που δεν του λες για τους φίλους του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα