Οι 5 πιο ακριβές θεραπείες ομορφιάς

07:31 21/9/2014 - Πηγή: iPop

Πόσους ή καλύτερα πόσες ξέρεις που θα πουλούσαν ακόμα και την ψυχή τους για να παραμείνουν για πάντα όμορφες και εντυπωσιακές; Εμείς σου λέμε ότι σίγουρα ο αριθμός αυτών είναι μεγάλος. Εκτός, όμως, από τη ψυχή τους θα μπορούσαν να δώσουν και μια περιουσία για να κάνουν τις πιο ακριβές θεραπείες ομορφιάς. Μπορεί να μην έχουν πολλοί αυτοί τη δυνατότητα στις μέρες μας, αλλά ειδικά στο εξωτερικό οι συγκεκριμένες θεραπείες είναι περιζήτητες παρά το υψηλό τους κόστους.

Ποιες είναι οι πιο ακριβές θεραπείες ομορφιάς;Πρόσωπο από χρυσό: Πρόκειται για την πολυσυζητημένη θεραπεία με φύλλα χρυσού 24 καρατίων.
Ο χρυσός που απλώνεται στο πρόσωπο το κάνει να βρίσκει την χαμένη του ελαστικότητα και επιδιορθώνει τις βλάβες που προκαλεί καθημερινά ο ήλιος. Ενεργοποιεί επίσης τα κύτταρα και χαρίζει λάμψη.Κουτσουλιές πουλιών: Πρόκειται για μία θεραπεία με περιττώματα πτηνών που έρχεται από τη μακρινή Ιαπωνία και συγκεκριμένα από τις γκέισες που την λάτρευαν. Τα περιττώματα ξεραίνονται, γίνονται σκόνη και αναμειγνύονται με πίτουρο ρυζιού. Η θρεπτική μάσκα μπαίνει στο πρόσωπο και βοηθά στην επούλωση σημαδιών από το χρόνο.Δηλητήριο φιδιού σε ενέσεις: Αντί για το γνωστό μπότοξ μπορείς να κάνεις ενέσεις από δηλητήριο φιδιού. Κοστίζει αρκετά περισσότερο, αλλά είναι φυσικό προϊόν, χωρίς επεξεργασία και υπόσχεται με μία και μόνο εφαρμογή να αφαιρέσει 10 χρόνια όχι από την ταυτότητα αλλά από πρόσωπό σου.Σαλιγκάρια στο πρόσωπο: Το να αφήσεις σαλιγκάρια να περπατούν στο πρόσωπό σου σίγουρα εκτός από περίεργο και ακριβό είναι και αρκετά ωφέλιμο. Η βλέννα που παράγουν αναζωογονεί την επιδερμίδα και της χαρίζει λεία όψη και υφή.Χαβιάρι: Το χαβιάρι εκτός από εκλεκτό γευστικό πειρασμό αποτελεί και μία από τις πιο ακριβές θεραπείες ομορφιάς. Εφαρμόζεται σε πρόσωπο αλλά ακόμα και μαλλιά και τους δίνει τη λάμψη που έχασαν με το πέρασμα του χρόνου.

The post Οι 5 πιο ακριβές θεραπείες ομορφιάς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα